Tgrt Haber

Sergen Yalçın Süper Lig’e geri dönüyor! İlk temas kuruldu

28 Şubat 2023 11:59 - Güncelleme : 28 Şubat 2023 12:01
Sergen Yalçın Süper Lig’e geri dönüyor! İlk temas kuruldu

Son dakika haberi: Beşiktaş’ta şampiyonluk yaşayan ve şuan herhangi bir takım çalıştırmayan Sergen Yalçın için Konyaspor harekete geçti. Aleksandar Stanojevic ile istenilen performansı yakalayamayan Konyaspor’un teklifine Sergen Yalçın’ın ne cevap vereceği merak konusu oldu.

Konyasporİlhan Palut​ ile yolları ayırdıktan sonra peş peşe mağlubiyetler almaya başladı. Göreve gelen Aleksandar Stanojevic’ten beklenen performansı alamayan Konyaspor’da yeni bir isim daha gündeme geldi. Yeşil beyazlılar 2017-2018 sezonunda da görev alan Sergen Yalçın​ ile ilk temasını kurdu.

SERGEN YALÇIN SÜPER LİG’E GELİYOR

Konyaspor'un başında çıktığı 5 maçta da yenilgi gören Stanojevic ile yolları ayırmayı planlayan Konyaspor, sosyal medyadan da büyük ilgi gören Sergen Yalçın'a takımı teslim etmek istiyor. 49 yaşındaki Sırp teknik adam Aleksandar Stanojevic, Konyaspor'a geldiğinden beri takım puan alamadı. Yeşil beyazlıların başında 5 maça çıkan Stanojevic 5 maçın hepsinde kaybetti.

İLHAN PALUT’UN PERFORMANSI ARANIYOR

2020-2021 sezonunun devre arasında Konyaspor'a gelen İlhan Palut'un görevine 17 Ocak'ta son verilmişti. Konyaspor ile 81 maça çıkan 46 yaşındaki teknik adam 36 galibiyet, 25 beraberlik ve 20 mağlubiyet almıştı. Özellikle oynattığı futbolla Türk Futbol kamuoyunda beğenilen bir takım oluşturmuştu.

 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...