Tgrt Haber

Transfer bitti, hayırlı uğurlu olsun: Yeni teknik direktör Sergen Yalçın oldu!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber | İHA
20 Haziran 2023 15:00 - Güncelleme : 20 Haziran 2023 15:30
Transfer bitti, hayırlı uğurlu olsun: Yeni teknik direktör Sergen Yalçın oldu!

Beşiktaş ile şampiyonluk yaşan teknik direktör ve adı son günlerde sık sık Fenerbahçe ile anılan Sergen Yalçın'ın yeni adresi belli oldu. Yalçın'ın Azerbaycan Premier Ligi ekiplerinden Neftçi Bakü ile anlaştığı iddia edildi.

Süper Lig​'de Beşiktaş​ ile şampiyonluk yaşayan tecrübeli teknik direktör Sergen Yalçın​'ın Azerbaycan Premier Ligi ekiplerinden Neftçi Bakü​ ile anlaştığı öne sürüldü.

Azerbaycan'da yayın yapan CBC Sports TV'nin haberine göre; Sergen Yalçın'ın Azerbaycan ekibi Neftçi Bakü ile olan anlaşmasının iki gün içerisinde resmi olarak yapılması bekleniyor.

ROMANYALI HOCANIN AYRILIĞINDAN SONRA DUYURULACAK

Haberde, Neftçi Bakü yönetimi ile Sergen Yalçın'ın maaş konusunda anlaşma sağladığı ifade edildi.

Azerbaycan ekibinde Romanyalı teknik direktör Laurentiı Reghecampf ile yolların ayrılması an meselesi...

Bu ayrılığın ardından takımın başına getirilen Sergen Yalçın için görkemli bir tanıtım yapılacağı belirtildi.

SERGEN YALÇIN, İMZA İÇİN BAKÜ'DE!

Beşiktaş ile 2020-2021 sezonunda Süper Lig şampiyonluğu yaşayan Teknik Direktör Sergen Yalçın, Neftçi Bakü ile son görüşmeleri yapmak üzere Azerbaycan’ın başkenti Bakü’ye geldi.

Azerbaycan Devlet Petrol Şirketi (SOCAR) tarafından gönderilen özel uçakla yerel saatle 13.15’te Bakü’ye inen Yalçın’ın, Neftçi Bakü'yle 2 yıllık sözleşmeye imza atması bekleniyor.

Bakü takımı, mevcut teknik direktör Romanyalı Laurentiu Reghecampf’ün sözleşmesini feshettikten sonra Sergen Yalçın'ı resmen açıklayacak. (İHA)

NEFTÇİ SON İKİ ŞAMPİYONLUĞU EZELİ RAKİBİNE KAPTIRDI!

Azerbaycan'ın en başarılı takımlarından biri olarak gösterilen Neftçi Bakü, toplamda 89 kez şampiyon oldu. Son 2 şampiyonluğu Karabağ'a kaptıran Neftçi, en çok şampiyon olan takım ünvanını da kaybetti.

En son 2020-2021 sezonunda mutlu sona oluşan Neftçi, Sergen Yalçın ile birlikte şampiyonluk hasretini dindirmek istiyor.

BEŞİKTAŞ İLE İKİ KUPA KAZANDI

Sergen Yalçın, 2020-2021 sezonunda Beşiktaş'ın başında Spor Toto Süper Lig'de şampiyon olmuş ve Ziraat Türkiye Kupası'nı da kazanmayı başarmıştı.

Yalçın, Beşiktaş'tan önce sırasıyla Gaziantespor, Sivasspor, Kayserispor, Eskişehirspor, Konyaspor, Alanyaspor ve Yeni Malatyaspor'u yönetti.

Kaynak: TGRT Haber | İHA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...