Tgrt Haber

Sergio Ramos transferinde sona doğru: İmza tarihi belli oluyor!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Milliyet
25 Ağustos 2023 10:05 - Güncelleme : 25 Ağustos 2023 11:04
Sergio Ramos transferinde sona doğru: İmza tarihi belli oluyor!

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında deplasmanda Molde'yi 3-2 ile geçerek Devler Ligi kapısını aralayan Galatasaray'da transfer çalışmalarına hız verildi. Sarı-kırmızılılar, Sergio Ramos transferinde sona çok yaklaştı. Galatasaray'ın İspanyol stoperle sunduğu teklif ve anlaşmanın şartları ortaya çıktı. İşte detaylar...

UEFA Şampiyonlar Ligi​ play-off turu ilk maçında Molde deplasmanından 3-2'lik zaferle ayrılan Galatasaray​'da gözler transfer​ çalışmalarına çevrildi. Sarı-kırmızılılar uzun süredir gündeminde bulunan dünyaca ünlü yıldız savunmacı Sergio Ramos​ için yeniden harekete geçti.

Devler Ligi vizesi almaya yakın olan Galatasaray'ın İspanyol futbolcuyla yaptığı görüşmelerde sona yaklaştığı ortaya çıktı.

FARK 1 MİLYON EURO

Galatasaray transferde Sergio Ramos bombasını patlatmaya hazırlanıyor...

Cimbom, dünyaca ünlü İspanyol stoperin transferinde önemli mesafe katetti. PSG ile yollarını ayıran 37 yaşındaki futbolcu istediği ücrette indirime gidince dev transferde yeni bir süreç başladı.

5 MİLYON EURO'YA KADAR İNDİ

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalması halinde yeniden değerlendirme yapacağını söyleyen Sergio Ramos’un yıllık ücrette 5 milyon Euro'ya kadar indiği ve anlaşmanın artık an meselesi olduğu aktarıldı.

Pazarlıklara bonuslarla beraber yıllık 10 milyon Euro'dan 2 senelik kontrat isteğiyle başlayan Ramos’un Galatasaray için gittiği indirim dikkat çekti.

Savunmaya takviye planlayan sarı-kırmızılılar işin sportif getirisi yanında reklam ve marka değeri açısından yapacağı etkiyi düşünerek hareket ediyor.

1+1 YILLIK SÖZLEŞME

Galatasaray’ın Ramos’a senelik 4 milyon Euro'dan 1+1 kontrat sunduğu ve taraflar arasındaki 1 milyon Euro'luk farkın kısa sürede kapanmasının beklendiği ifade edildi.

Maddi konularda anlaşma sağlanması halinde İspanyol futbolcunun sözleşme imzalaması için İstanbul’a davet edileceği vurgulandı.

Stoperin yanı sıra orta saha transferi de düşünen Galatasaray'ın takviyeleri 4 Eylül'e kadar bitirip UEFA'ya bildirmek istediği belirtildi.

Kaynak: Milliyet
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Rasim İğde 25 Ağustos 2023 11:26

Yaş itibariyle çok doğru bir tercih olduğunu düşünmüyorum, daha genç ve gelecek vaat eden bir futbolcu bulunabilirdi. Bu para gerçekten çok fazla.

Sonraki Haber Yükleniyor...