Tgrt Haber

Victor Nelsson’a dev talip! Arsenal iddiası

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: Calciomercato (İtalya)
24 Ağustos 2023 20:08 - Güncelleme : 24 Ağustos 2023 20:14
Victor Nelsson’a dev talip! Arsenal iddiası

İngiltere Premier Lig’in dev ekiplerinden Arsenal’in, Galatasaray’ın Danimarkalı stoperi Victor Nelsson’u kadrosuna katmak istediği iddia edildi.

Bu sezon kadrosuna dahil ettiği dünya yıldızlarının yanı sıra Mostafa Mohamed, Nicolo Zaniolo, Olimpiu Morutan gibi önemli oyuncularla da vedalaşan Galatasaray’da bir ayrılık daha kapıda.

TIMBER'IN YERİNE NELSSON

İtalyan basınında yer alan haberlere göre savunma mevkiine takviye yapmak isteyen Premier Lig​ devi Arsenal​, Aslan’ın Danimarkalı savunmacısı Victor Nelsson’a kancayı taktı.

Hollandalı savunmacı Jurrien Timber’ın sakatlık yaşamasının ardından stoper arayışlarına başlayan Arsenal’in, Galatasaray’ın 24 yaşındaki defans oyuncusu Victor Nelsson’u listesinin ilk sıralarına aldığı öne sürüldü.

2026'YA KADAR SÖZLEŞMESİ VAR

Aslan’ın 2021’de 7 milyon Euro karşılığında kadrosuna dahil ettiği Danimarkalı Victor Nelsson’un, sarı-kırmızılı kulüple Haziran 2026’ya kadar sözleşmesi bulunuyor.

Galatasaray​ formasıyla tüm kulvarlarda 86 karşılaşmaya çıkan Victor Nelsson; defansif performansının yanı sıra 2 gol ve 1 asistlik gol katkısı da yaptı. Danimarkalı 24 yaşındaki savunmacı, 12 kez sarı kart görürken hiç kırmızı kartla oyun dışı kalmadı.

Kaynak: Calciomercato (İtalya)

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...