Tgrt Haber

Galatasaray'da Muslera'nın yerine 3 aday! Eski Fenerbahçeli...

Editör: Ömer Özcan / Kaynak: tgrthaber.com
14 Ekim 2024 14:04 - Güncelleme : 14 Ekim 2024 14:35
Galatasaray'da Muslera'nın yerine 3 aday! Eski Fenerbahçeli...

Süper Lig'de lider bir şekilde yoluna devam eden Galatasaray'da flaş gelişmeler yaşanıyor... Sezon sonu yıldız kaleci Fernando Muslera ile yollarını ayırmaya hazırlanan sarı kırmızılılar, Uruguaylı eldivenin yerini doldurmak için düğmeye bastı. Cimbom, 3 ismi listeye alırken, Fenerbahçe'nin eski kalecisi de listeye dahil oldu. İşte tüm detaylar...

Galatasaray​, 2011 yılından bu yana kaleyi koruyan deneyimli eldiven Fernando Muslera​'ya veda etmeye hazırlanıyor. Sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Okan Buruk​, Muslera'nın sezon sonunda takımdan ayrılarak Uruguay​'a dönmek istediğini açıkladı. Konuyla ilgili bir televizyon programında konuşan Buruk, "Niyeti sezon sonu ülkesine dönmek. Sezon bittiğinde ülkesine dönmek niyeti. Çok profesyonel, çok çalışıyor. Bence oynar, devam eder" dedi.

Son dakika: Galatasaray'da Muslera'nın yerine 3 aday! Eski Fenerbahçeli... - 1. Resim


Uruguaylı kalecinin geçen sene de bu sene ülkesine dönmek istediğini belirten tecrübeli teknik adam, "Benim görüşümü sorarsan kaleci olarak oynayabilecek özelliklere sahip. Geçen sene de bu sene ülkesine dönmek, bırakmak istiyordu. Ailesi orada. Çocukları, eşi orada. Ülkesine dönme düşüncesi var" şeklinde konuştu.

Son dakika: Galatasaray'da Muslera'nın yerine 3 aday! Eski Fenerbahçeli... - 2. Resim


Okan Buruk tecrübeli eldivenle ilgili son olarak "Muslera bıraksa da takım içinde kalsın isteriz ama onun amacı ülkesine dönmek. Ailesi orada. Çocuklar büyüyor, uzak kalınca özlem artıyor." ifadelerini kullandı. Galatasaray'da Fernando Muslera'nın ayrılık kararı almasının ardından kaleci arayışları başladı. Zaman kaybetmende çalışmalarına başlayan yönetim, üç kişilik bir liste hazırladı.

Son dakika: Galatasaray'da Muslera'nın yerine 3 aday! Eski Fenerbahçeli... - 3. Resim


BERKE ÖZER LİSTEYE ALINDI

Akşam'ın haberine göre, Listede Eyüpspor'un genç eldiveni Berke Özer yer alıyor. 24 yaşındaki file bekçisi, bu sezon İstanbul ekibinde gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmiş durumda.

Son dakika: Galatasaray'da Muslera'nın yerine 3 aday! Eski Fenerbahçeli... - 4. Resim


DİĞER YERLİ ADAY DOĞAN ALEMDAR

Yerli bir diğer aday ise Rennes forması giyen Doğan Alemdar... Alemdar'ın Fransız takımıyla olan kontratı 2027 yılının Haziran ayında bitiyor.

Son dakika: Galatasaray'da Muslera'nın yerine 3 aday! Eski Fenerbahçeli... - 5. Resim


YABANCI KALECİDE EN GÜÇLÜ ADAY MERET

Napoli'de görev alan Alex Meret ise yabancı olarak en güçlü aday. 27 yaşındaki kalecinin sözleşmesi bu sezon bitiyor.

Son dakika: Galatasaray'da Muslera'nın yerine 3 aday! Eski Fenerbahçeli... - 6. Resim

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ahmet14 Ekim 2024 14:39

Muslera gitse bile Galatasaray her zaman güçlü olur ya , kim gelirse gelsin ben Galatasaraylıyım canımdan

Sonraki Haber Yükleniyor...