Tgrt Haber

Stefan Kuntz'un yeni adresi şaşırttı

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
27 Eylül 2023 14:32 - Güncelleme : 27 Eylül 2023 14:38
Stefan Kuntz'un yeni adresi şaşırttı

A Milli Takım'da Ermenistan ve Japonya maçlarının ardından görevine son verilen Alman teknik direktör Stefan Kuntz yine bir milli takımın başına geçiyor. Ancak Kuntz bu kez erkek milli takım yerine kadın futbol milli takımı yönetecek. İşte detaylar...

Alman ekolünden olduğu için Hamit Altıntop'un telkinleriyle büyük umutlarla A Milli Futbol Takımı’nın başına getirilen Stefan Kuntz​, önce Ermenistan ile içerde beraber kalıp ardında Japonya'ya 4-2 kaybedilen özel maç sonrası yaptığı açıklamalar nedeniyle büyük tepki topladı.

Türkiye Futbol Federasyonu​ (TFF) Kuntz ile masaya oturarak anlaşma sağlamış ve Alman hocanın A Milli Takım’daki görevine son vermişti.

Olaylı bir şekilde A Milli Takım’la vedalaşan Kuntz’un yeni adresinin ne olacağı merak beklenirken sürpriz bir gelişme yaşandı.

KADIN MİLLİ TAKIMININ BAŞINA GEÇİYOR

İddialara göre; Stefan Kuntz, yine bir milli takımla söz kesti. Kuntz, ülkesi Almanya Kadın Futbol Milli Takımı’nın başına geçmeye hazırlanıyor.

Alman basınında yer alan haberlere göre; Kuntz, Alman Futbol Federasyonu ile el sıkıştı. 2018'den beri Almanya Kadın Milli Takımı'nın başında olan Martina Voss-Tecklenburg'un görevi bırakacağı ve boşalacak koltuğa Stefan Kuntz'un getirilecek.

1.95 MAÇ BAŞINA PUAN ORTALAMASI YAKALADI

A Milli Futbol Takımı'nda teknik direktörlük görevine son verilen Alman çalıştırıcı Stefan Kuntz, ay-yıldızlı ekibin başında 20 maça çıktı

Türkiye, Stefan Kuntz yönetiminde çıktığı 16'sı resmi 4'ü özel olmak üzere 20 maçta 12 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 yenilgi yaşadı. Kuntz böylece 1.95 puan ortalaması yakalamıştı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...