Tgrt Haber

Tete’den Fenerbahçe’ye dudak uçuklatan talep!

02 Ağustos 2023 19:24 - Güncelleme : 02 Ağustos 2023 19:24
Tete’den Fenerbahçe’ye dudak uçuklatan talep!

Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk’ten bonservisini alarak serbest kalan Tete’nin transferi için birçok Avrupa kulübünün yanı sıra Fenerbahçe de devreye girdi. Brezilyalı yıldızın Fenerbahçe’den talepleri, adeta dudak uçuklattı.

Hücum bölgesini Ryan Kent​, Dusan Tadic, Edin Dzeko​ ve Umut Nayir gibi isimlerle güçlendiren Fenerbahçe’de kanatlarda oynayabilen ve ilk 11’e monte edilebilecek yıldız bir ismin transferi için görüşmeler sürerken; bu oyunculardan birisi de Brezilyalı Tete​ oldu.

GÖRÜŞME İÇİN İSTANBUL'A GELDİ

Sarı-lacivertliler, bonservisi elinde olan 23 yaşındaki hücumcuyu İstanbul’a getirerek menajeriyle görüşme gerçekleştirdi ve ardından Tete, Bodrum’a tatil yapmaya giderek bir süre tüm teklifleri değerlendireceğini Fenerbahçe’ye iletti.

Sports Digitale’den Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre Tete, Fenerbahçe’den 10 milyon Euro imza parası, 6 milyon Euro yıllık ücret ve sonraki satışından kendine yüzde 30 pay istedi.

TALEPLERİ SOSYAL MEDYADA ALAY KONUSU OLDU

Sarı-lacivertli camianın Brezilyalı yıldıza cevabı henüz bilinmezken; Tete’nin talepleri sosyal medya kullanıcılarının diline düştü. Birçok kullanıcı, Brezilyalı oyuncunun taleplerini oldukça fazla bularak esprili paylaşımlar yaptı.

GEÇEN SEZON İKİ KULÜPTE OYNADI

Geçen sezonun ilk yarısını Fransız ekibi Olympique Lyon’da geçiren Tete; Ligue 1’de çıktığı 17 maçta 6 gol ve 3 asistle oynadı. Sezonun ikinci yarısında Premier League’de Leicester City ile 13 maça çıkan Brezilyalı yıldız yalnızca 1 gol katkısı verdi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...