Tgrt Haber

Trabzonspor'da ayrılık! Vitor Hugo Brezilya'ya transfer oldu

30 Mart 2023 14:58 - Güncelleme : 30 Mart 2023 15:18
Trabzonspor'da ayrılık! Vitor Hugo Brezilya'ya transfer oldu

Trabzonspor'da beklenmedik bir ayrılık gerçekleşti. Stoper oyuncularından Brezilyalı Vitor Hugo ülkesinin takımlarından Bahia'ya transfer oldu.

Trabzonspor​'da beklenmedik bir ayrılık gerçekleşti. Sabah'ın haberine göre Brezilyalı savunma oyuncusu Vitor Hugo​ ülkesinin takımlarından Bahia ile anlaştı. Bu ani kararın ardında 31 yaşındaki stoperin annesinin hastalığı yatıyor. 

Daha önce de Vitor Hugo için ısrarlı teklifler yapan Bahia, oyuncunun da gitmekte ısrarlı olması sonrası transfer​ bitme noktasına geldi. Vitor Hugo'nun kısa zamanda Trabzon'dan ayrılması bekleniyor. 

Vitor Hugo, 2020 yılında Palmeiras'tan 3.2 milyon euro karşılığında transfer edilmişti. Brezilyalı savunmacı, bordo mavili takımda kalması durumunda gelecek sezon 1 milyon 400 bin Euro ücret alacaktı

Brezilyalı oyuncunun transfer bedeli henüz belli değil ancak 3.2 milyon euro üzerinde elde edilecek her gelirden eski kulübü Palmeiras pay elde edecek. Palmeiras'ın Vitor Hugo'nun bir sonraki transferinde satıştan elde edilecek kardan yüzde 25 pay hakkı bulunuyor. 

Vitor Hugo bu sezon Trabzonspor adına tüm kulvarlarda çıktığı 31 maçta takımına 3 gollük katkı sağladı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...