Tgrt Haber

Trabzonspor'da bu hafta kadro Orhan Ak'a emanet

09 Mart 2023 12:23 - Güncelleme : 09 Mart 2023 12:52
Trabzonspor'da bu hafta kadro Orhan Ak'a emanet

Trabzonspor'da Abdullah Avcı'nın istifasının ardından teknik direktörsüz kalan takımın başında bu hafta Adana Demirspor karşısında Orhan Ak görev alacak.

Trabzonspor​, Abdullah Avcı​'nın şok istifasının ardından teknik direktör arayışlarını sürdürmeye devam ediyor. Bu süreçte Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında sahasında konuk edeceği Adana Demirspor​ maçının hazırlıklarını daha önce Abdullah Avcı'nın yardımcılığını yapan Orhan Ak​ yönetiminde sürdürmüştü. Bordo mavililerin Avcı'nın istifası sonrası çıkacağı ilk maçta takıma vekalet eden Orhan Ak kulübede de görev yapacak.

2016 yılında antrenörlük kariyerine başlayan Orhan Ak, daha önceleri de hep Abdulah Avcı ile birlikte çalışmış, Medipol Başakşehir ve Beşiktaş'ta görev yapmıştı. 2020 kasım ayında Trabzonspor'da yardımcı antrenör olarak görev almaya başlayan Orhan Ak, ilk defa Abdullah Avcı olmadan görev yapıyor. Ayrıca genç antrenör Adana Demirspor karşısında antrenörlük kariyerinde ilk kez bir A takım yönetme deneyimi yaşayacak.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...