Tgrt Haber

Trabzonsporlu Edin Visca'dan kırmızı kart özrü

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
16 Eylül 2024 15:54 - Güncelleme : 16 Eylül 2024 15:55
Trabzonsporlu Edin Visca'dan kırmızı kart özrü

Trabzonspor, Süper Lig'in 5. haftasında sahasında karşılaştığı Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldı. Mücadelenin 12. dakikasında direkt kırmızı kart görerek oyundan atılan Edin Visca, bordo-mavili camiadan özür diledi.

Trendyol Süper Lig​'in 5. haftasında Trabzonspor​'un Beşiktaş​'ı konuk ettiği maç 1-1 eşitlikle sona ermişti.

Karşılaşmanın 12. dakikasında rakibine yaptığı faul sonrası kırmızı kart​ gören Edin Visca​, özür açıklamasında bulundu.

Trabzonsporlu Edin Visca'dan kırmızı kart özrü - 1. Resim


"ARKADAŞLARIMI ZOR DURUMDA BIRAKTIM, ÖZÜR DİLİYORUM"

Takımı zor durumda bıraktığını belirten Visca, "Öncelikle Beşiktaş maçında yaşanan talihsiz olay nedeniyle derin bir üzüntü içerisinde olduğumu belirtmek istiyorum. Takımıma en yüksek katkıyı verme hırsıyla başladığım maçta talihsiz bir şekilde gördüğüm kırmızı kartla, sahadaki arkadaşlarımı zor durumda bıraktım. İstemeden yaptığım bu hata için tüm camiamızdan, teknik ekipten ve takım arkadaşlarımdan özür diliyorum. En büyük arzum bundan önce olduğu gibi bundan sonra da takımıma en büyük katkıyı sağlayıp elde edeceğimiz zaferlerde rol oynamak olacaktır" ifadelerini kullandı.


Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Cem17 Eylül 2024 02:53

Visca'nın kırmızı kartı biraz abartı olsa da, Trabzonspor'un maçı kazanması için daha fazla mücadele etmeleri lazım

Sonraki Haber Yükleniyor...