Tgrt Haber

Victor Osimhen, Efe Akman'a yapılan yoruma verdiği cevapla taraftarları mest etti!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: tgrthaber.com
19 Eylül 2024 14:39 - Güncelleme : 19 Eylül 2024 14:50
Victor Osimhen, Efe Akman'a yapılan yoruma verdiği cevapla taraftarları mest etti!

Galatasaray'ın Nijeryalı yıldız golcüsü Victor Osimhen, Efe Akman ile girdiği ikili mücadeleye dair fotoğrafa yapılan yoruma verdiği cevap gündem oldu. Osimhen, genç takım arkadaşını savunarak verdiği yanıtla taraftarları mest etti. İşte detaylar...

Galatasaray​, Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında 21 Eylül Cumartesi günü ezeli rakibi Fenerbahçe​ ile Kadıköy'de oynayacağı derbi maçın hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Sarı-kırmızılı kulübün resmi Instagram hesabından önceki gün yapılan paylaşımda Osimhen'in antrenmanda genç futbolcu Efe Akman ile girdiği ikili mücadelenin fotoğrafına da yer verildi.

Victor Osimhen, Efe Akman'a yapılan yoruma verdiği cevapla taraftarları mest etti! - 1. Resim


OMERUO'DAN YORUM: "O BİR AKADEMİ OYUNCUSU MU?"

Osimhen'in Efe Akman ile olan fotoğrafına yıldız futbolcunun Kasımpaşa forması giyen vatandaşı Kenneth Omeruo'dan yorum geldi.

Omeruo yorumunda Efe Akman'ı kastederek "Kayarak oynama çocuk, o bir akademi oyuncusu mu?" diye yazdı.

OSİMHEN: "O BİR ASLAN, NASIL FUTBOL OYNAYACAĞINI BİLİYOR"

Osimhen, Nijerya Milli Takımı'ndan arkadaşı olan Omerou'nun yorumuna "O bir aslan, nasıl futbol oynayacağını biliyor." yanıtını verdi.

İkilinin bu yorumları beğeni yağmuruna tutuldu.

Victor Osimhen, Efe Akman'a yapılan yoruma verdiği cevapla taraftarları mest etti! - 2. Resim


TARAFTARLARIN SEVGİLİSİ OLDU

Osimhen'in takımı ve gençleri sahiplenişi sarı-kırmızılı taraftarları mest etti. Şimdiden taraftarların sevgilisi haline gelen Nijeryalı golcü bu hareketiyle büyük beğeni topladı.

DERBİDE GALATASARAY'IN GOL UMUDU OLACAK

Galatasaray formasıyla ilk maçında Çaykur Rizespor karşısında çıkan Victor Osimhen​, Gaziantep FK mücadelesinde erteleme maçı olduğu için kurallar gereği forma giyememişti.

Fenerbahçe karşısında yeniden takımdaki yerini alacak olan Nijeryalı yıldız, Mauro Icardi'nin yokluğunda takımının derbi maçtaki en önemli gol kozu olacak.


Kaynak: tgrthaber.com
300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Gülgün19 Eylül 2024 14:57

Bu arada Osimhen'in Efe Akman'ı savunması çok güzel olmuş gençlerimiz için iyi bir örnek oldu böyle davranışlar takdir edilesi

Sonraki Haber Yükleniyor...