Tgrt Haber

Youri Tielemans'ın Galatasaray'a maliyeti belli oldu

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: NTV Spor
05 Haziran 2023 21:38 - Güncelleme : 05 Haziran 2023 21:47
Youri Tielemans'ın Galatasaray'a maliyeti belli oldu

Süper Lig'de sezonu şampiyon olarak Galatasaray, yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'ni de düşünerek transferde yine yıldız isimlere yönelecek. Bu doğrultuda sarı-kırmızılıların gündemine gelen isim Youri Tielemans oldu. Başarılı futbolcunun sözleşme talebi ortaya çıktı.

Galatasaray​, transferde yine yıldız isimlere yöneliyor... Yeni sezon hedefini Avrupa'da başarı olarak belirleyen yönetim, tartışılmayacak kaliteli takviyeler için kesenin ağzını açacak.

HEDEF YOURI TIELEMANS

Galatasaray, Leicester City ile sözleşmesi sona eren Youri Tielemans'ı kadrosuna katmak istiyor. 26 yaşındaki futbolcu İngiliz ekibinde yıllık 2 milyon 100 bin Euro kazanıyordu. Belçikalı yıldızın sözleşmesi sona erdi. İngiliz ekibi ayrılığı resmen duyurdu.

https://twitter.com/tgrthaberspor/status/1665780465557536769

MAAŞ TALEBİ ORTAYA ÇIKTI

Oyuncu tarafının yapacağı yeni sözleşmeden beklentisinin 4 yıllık sözleşme, 3-4 milyon Euro aralığında bir maaş ve imza parası olduğu ifade edildi.

5 sezondur Premier Lig'de mücadele eden Youri Tielemans'ın serbest kalması nedeniyle büyük liglerden de birçok talibi bulunuyor.

40 MİLYON EURO'YA TRANSFER​ EDİLMİŞTİ

Belçikalı orta saha, 2018-2019 sezonunda Monaco'dan 40 milyon Euro karşılığında Leicester City'e transfer olmuştu. Youri Tielemans, İngiliz ekibiyle çıktığı 195 maçta 28 gol ve 26 asistlik performans sergiledi.

Kaynak: NTV Spor
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...