Tgrt Haber

Adana'da kan donduran işkence: 18 yaşındaki genci hortum, sopa ve baston ile saatlerce döverek öldürdüler!

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
02 Aralık 2022 11:30 - Güncelleme : 02 Aralık 2022 11:41

Adana’da akrabalarının yaralanması olayına karıştığı öne sürülen 18 yaşındaki genci kaçıran şehir magandaları hortum, baston ve sopayla vahşice döverek genci öldürdü. Gözaltına alınan 11 şüpheliden 6’sı tutuklanırken diğerleri ise ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.  

Adana’nın Seyhan​ ilçesinde meydana gelen olayda gece evlerinden çıkan Şahin ile Musa K. kardeşler sokakta kimliği belirsiz bir kişinin av tüfeği ile saldırısına uğradı. Silahtan çıkan saçmalar nedeniyle hastaneye kaldırılan kardeşlerin tedavisi tamamladıktan sonra taburcu edildi. Kardeşler kendilerini yaraladıklarını düşündüğü 18 yaşındaki Efe Beytekin ve arkadaşı Ahmet S. C. ile Bülent Angın Bulvarında olduğunu öğrendi.

SİLAHLA TEHDİT EDEREK KAÇIRDILAR

Şahin K.’nın yeğenleri M.K. (17) ve Mert P. (18) ile birlikte 27 Kasım'da saat 01.00 sıralarında Beytekin’in yanına gitti. Şahin K., kendisini görünce kaçmaya başlayan Beytekin’i yakalayıp, silahla tehdit ederek otomobile bindirip, evlerinin deposuna götürdü.

4 SAAT BOYUNCA İŞKENCE ETTİLER

Şüphelilerden Şahin, kardeşleri Mehmet (52) ve Musa K. ile yeğenleri M.K. ve Mert P. iddiaya göre,  sandalyeye oturttukları Beytekin’i sopa, su hortumu, baston, tekme ve yumruklarla darp etti. M.K., aldığı darbelerden kendisini korumaya çalışan Beytekin’i, bacaklarından bıçakladı. Zanlılar bu anlarda ise gülerek genci dövmeye devam etti. Yaklaşık 4 saat süren işkencenin ardından fenalaşan Beytekin, kanlar içinde yere yığıldı.

18 YAŞINDAKİ GENÇ HAYATINI KAYBETTİ

Sabaha karşı şüpheliler silahlı yaralama olayına karışan bir şüpheliyi polise teslim edecekleri ihbarında bulundu. Beytekin’in kendine gelmemesi üzerine şüpheliler bu kez ambulans talebinde bulundu. Adrese gelen sağlık görevlileri, ağır yaralı Beytekin’i özel bir hastaneye götürdü. Hayati tehlike kaydıyla ameliyata alınan Beytekin’in kırılan kaburgalarının akciğerine battığı ve beyin kanaması geçirdiği saptandı. Sırtında ve bacaklarında da kırık meydana gelen Beytekin, yapılan tüm müdahalelere rağmen yaklaşık 1 saat sonra hayatını kaybetti.

Polis ekipleri tarafından Beytekin’i kaçırıp, darp ettiği belirlenen 6 şüpheli ile saklanmalarına yardımcı olan Yunus G. (35), Mahmut G. (38) ve Hacı Ç. (32), işkence sırasında evde bulunan Elif K. (20) ve Esma K.’yi (33) adreslerine düzenlenen operasyonla yakaladı. Gözaltına alınan şüphelilerden M.K. ile Mert P., Beytekin’i dövdüklerini itiraf etti. Diğer şüpheliler ise olayla bir ilgilerinin bulunmadığını öne sürdü.

6 KİŞİ TUTUKLANDI

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Şahin, Mehmet, Musa K. ile yeğenleri M.K., Mert P. ve arkadaşı Ahmet S. C. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Diğer şüpheliler ise ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...