Tgrt Haber

Elazığ'da 2 otomobil kafa kafaya çarpıştı! Ölü ve yaralılar var

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
23 Şubat 2023 14:05 - Güncelleme : 23 Şubat 2023 15:14
Elazığ'da 2 otomobil kafa kafaya çarpıştı! Ölü ve yaralılar var

Elazığ'da karşı yönlerden gelen iki otomobil kafa kafaya çarpıştı. Feci kaza sonucu araçlar hurdaya dönerken, bir kişi hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı.

Elazığ​'da korkunç bir trafik kazası​ meydana geldi. Kazada ortalık adeta savaş alanına dönerken, ölü ve yaralıların olduğu bildirildi.

Elazığ Malatya karayolu Hankendi köyü civarında meydana gelen kazaya göre, 49 AAT 904 plakalı otomobil 06 GSV 06 plakalı araç ile kafa kafaya çarpıştı. Kazayı gören çevredeki diğer sürücülerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, polis, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

1 ÖLÜ, 4 YARALI

Kazada ilk belirlemelere göre 1 kişi yaşamını yitirdi, 4 kişi de yaralandı. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılırken hayatını kaybeden kişi otopsisi yapılmak üzere morga kaldırıldı.

Kaza nedeniyle çift şeritli yol kontrol amacıyla tek şeride düşürülürken ekipler kaza ile ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...