Tgrt Haber

Son dakika: D-100 karayolunda zincirleme kaza

21 Şubat 2023 09:40 - Güncelleme : 21 Şubat 2023 10:48

Son dakika haberi: D-100 karayolu Beylikdüzü mevkii Topkapı istikametinde İETT otobüsünün de aralarında bulunduğu 8 aracın karıştığı zincirleme kaza meydana geldi. Söz konusu kazada ilk belirlemelere göre 2 kişi yaralanırken bölgeye ulaşım bir süre aksadı.

Beylikdüzü​'nde D-100 kara yolu​ yan yolda Ankara​ istikametinde ilerleyen ve sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 34 CGS 577 plakalıservis aracı​, freninin boşalması sonucu aynı istikamette ilerleyen bir araca çarptı. Daha sonra bir İETT otobüsünün de bulunduğu araçlar da kazaya karıştı. Çarpışmanın etkisiyle otomobillerin bir kısmı yol kenarına savruldu. Kaza nedeniyle olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

2 KİŞİ YARALANDI

Hafif yaralanan 2 kişi ambulanslarla hastaneye kaldırılırken, kazaya karışan 8 araçta hasar meydana geldi. Kaza nedeniyle yan yolun Ankara istikameti ulaşıma kapandı, bölgede trafik yoğunluğu oluştu. Ekiplerin olay yerindeki çalışması sürüyor.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...