Tgrt Haber

Depremzedelere yardımdan dönerken feci kaza: Ölü ve yaralılar var

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
19 Şubat 2023 12:59 - Güncelleme : 19 Şubat 2023 14:03
Depremzedelere yardımdan dönerken feci kaza: Ölü ve yaralılar var

Deprem bölgesine yardıma giden vatandaşların bulunduğu araç, dönüş yolunda kaza yaptı. Kuzey Marmara Otoyolu'nda meydana gelen kazada 2 kardeş hayatını kaybederken 3 kişi de yaralandı.

Kuzey Marmara Otoyolu​'nun Bayraktar​ mevkisinde İstanbul​ plakalı bir araç kontrolden çıkıp bariyerlere çarptı. Kaza​ sonrası olay yerine çok sayıda polis​, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. 

Otomobilin hurdaya döndüğü kaza sonucu sürücü Nurallah C., Hacı T., Göksal A. ve kardeş oldukları belirlenen Süleyman ile Mahmut Kayar yaralandı. Olay yerinde yapılan ilk kontrollerde Kayar kardeşlerin hayatını kaybettiği tespit edildi. Yaralılar ise sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

DEPREMZEDELERE YARDIM GÖTÜRMÜŞLER

Öte yandan araçtaki 5 kişinin deprem bölgesine yardım için gittikleri, dönüş yolunda da kaza geçirdikleri öğrenildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...