Tgrt Haber

278. saatte bir kurtuluş daha! Mutlu haber Hatay'dan geldi

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: İHA, AA
17 Şubat 2023 18:28 - Güncelleme : 17 Şubat 2023 19:11

Son dakika haberi: Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ilde büyük yıkıma yol açan depremlerin 12. gününde arama-kurtarma çalışmaları devam ederken mutlu haberler de gelmeye devam ediyor. Hatay'ın Defne ilçesinde 45 yaşındaki Hakan Yasinoğlu, depremin 278. saatinde enkazdan sağ olarak çıkarıldı. 

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6'lık depremler Hatay'da da büyük yıkıma yol açarken enkaz altından umut dolu haberler de gelmeye devam ediyor. Depremin 278. saatinde Hatay'ın Defne ilçesindeki Buket Apartmanı'ndan Hakan Yasinoğlu ismindeki depremzede sağ olarak çıkarıldı. 

Defne İlçesi Elektrik Mahallesi'nde bir apartmanın enkazında çalışma yapan AFAD koordinesindeki Polis ve İstanbul Belediyesi Arama kurtarma ekipleri, 40-45 yaşlarındaki Hakan Yasinoğlu'na ulaştı. 

278. saatte bir kurtuluş daha! Mutlu haber Hatay'dan geldi

Ekiplerin çalışması sonrası Yasinoğlu, enkazdan çıkarılarak insan koridoru ile çıkartılıp ambulansla alınarak hastaneye sevk edildi. 

Son dakika haberinin ayrıntıları geliyor.... 

Kaynak: İHA, AA

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...