Tgrt Haber

Adana’da silahlı saldırı: 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
19 Temmuz 2023 09:26 - Güncelleme : 19 Temmuz 2023 09:32
Adana’da silahlı saldırı: 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı

Adana'da sokakta yürüyen Ekrem İpekten ve Ramazan Acar, kimliği belirsiz bir kişinin tabancalı saldırısına uğradı. Sokak ortasında tabancayla vurulan bir kişi hayatını kaybederken bir kişi yaralandı.

Adana​'da dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, sokakta yürüyen Ekrem İpekten ve Ramazan Acar, yanlarına yaklaşan kimliği belirsiz bir kişinin tabancalı saldırısına uğradı.

ŞÜPHELİ OLAY YERİNDEN KAÇTI

Kurşunların isabet ettiği İpekten ve Acar yaralanırken, şüpheli ise olay yerinden kaçtı. 2 yaralı çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen ambulanslarla kentteki bir özel hastaneye kaldırıldı.

Yaralılardan durumu ağır olan İpekten, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Acar'ın hastanedeki tedavisi devam ederken, İpekten'in cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Cinayet​ şüphelisini yakalamak için polis çalışma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...