Tgrt Haber

Son dakika: Ankara merkezli 5 ilde FETÖ operasyonu! 12 şüpheli hakkında gözaltı kararı

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
27 Ocak 2023 08:41 - Güncelleme : 27 Ocak 2023 08:47
Son dakika: Ankara merkezli 5 ilde FETÖ operasyonu! 12 şüpheli hakkında gözaltı kararı

Son dakika haberi: Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün kamu mahrem yapılanmasına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 12 şüpheli hakkında Ankara merkezli 5 ilde eş zamanlı operasyon ve gözaltı kararı verildi.

Terör örgütü FETÖ'ye yönelik operasyonlara bir yenisi eklendi. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı​ tarafından FETÖ/PDY terör örgütünün kamu mahrem yapılanmasına yönelik soruşturma başlatıldı. Bu kapsamda örgütün mahrem imamlarıyla operasyonel gsm hat irtibatı olan ve haklarında örgüt üyelik ve iltisaklarını gösteren tanık beyanı, ifade, ankesör/ardışık/periyodik arama gibi çeşitli deliller elde edilen 4’ü görevde, 6’sı ihraç, 2’si istifa olmak üzere toplam 12 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. 

5 İLDE OPERASYON

5 ilde gerçekleştirilen operasyonda hakkında yakalama kararı bulunan şüphelilerin gözaltına alınması için kolluk kuvvetleri çalışma başlattı. 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...