Tgrt Haber

Ankara'da bomba paniği: Ekipler hemen bölgeye intikal etti

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
14 Kasım 2022 17:49 - Güncelleme : 14 Kasım 2022 18:02

İstanbul Taksim'de dün eli kanlı terör örgütü tarafından gerçekleştirilen bombalı saldırı Türkiye'yi hüzne boğdu. Tüm Türkiye'de büyük bir tedirginliğe neden olan saldırı sonrası Ankara'da bugün paniğe neden olan bir ihbar yapıldı. Yol kenarına bırakılan şüpheli çanta, ekipleri harekete geçirdi.

İstanbulTaksim'de dün eli kanlı terör örgütü tarafından gerçekleştirilen bombalı saldırıTürkiye​'yi hüzne boğdu. 6 kişinin hayatını kaybettiği saldırı Tüm Türkiye'de büyük bir tedirginliğe neden oldu. İstanbul'daki hain saldırı sonrası Ankara'da da bugün paniğe neden olan bir ihbar yapıldı. 

BÖLGEDE GÜVENLİK ÇEMBERİ OLUŞTURULDU

Çankaya ilçesi Kurtuluş semtinde, yol kenarında terk edilmiş vaziyette bir çanta gören vatandaşlar durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. İhbar sonrası bölgeye gelen ekipler, çevrede güvenlik çemberi oluşturdu.

İÇİNDE KIYAFET ÇIKTI

Güvenliğin sağlanmasının ardından bomba imha uzmanlarınca fünye ile patlatılan çantanın içinden kıyafet çıktı. Olay vatandaşların büyük panik yaşamasına neden oldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...