Tgrt Haber

Anneannesini katletmişti! Abdüllatif Şener’in oğlu Bedirhan Şener hakkında yeni karar

Editör: Bengül Büyükhan / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
23 Ağustos 2024 15:15 - Güncelleme : 23 Ağustos 2024 15:18

Eski bakanlardan Abdüllatif Şener'in oğlu Bedirhan Şener geçtiğimiz ay rehin aldığı anneannesini silahla öldürmüştü. Akli dengesinin yerinde olmadığı belirtilen Bedirhan Şener'in akıl hastanesindeki gözlem süresi 3 hafta daha uzatıldı.

Ankara'da 31 Temmuz akşamı meydana gelen olayda eski bakanlardan Abdüllatif Şener’in oğlu Bedirhan Şener evinde rehin aldığı anneannesini silahla vurarak öldürmüştü. Şener'in durumuna ilişkin hastanedeki psikiyatri gözlem süresi 3 daha hafta uzatıldı.

ANNEANNESİNİ REHİN ALIP SİLAHLA VURMUŞTU

Anneannesi Leyla Çetiner'i 31 Temmuz'da aralarında çıkan tartışma sonrası rehin alıp silahla vuran Bedirhan Şener hakkında adli kontrol ve yurt dışı yasağı getirilmişti. Akli dengesinin yerinde olmadığı belirtilen Bedirhan Şener'in Bilkent Şehir Hastanesi Yüksek Güvenlikli Adli Psikiyatri Hastanesi'ne sevk edilerek, 3 hafta süreyle gözetim altına alınmasına karar verildi.Son dakika | Abdüllatif Şener'in oğlu anneannesini silahla öldürdü! Cinayet sonrası ilk açıklama geldi - 2. Resim

GÖZLEM SÜRESİ BUGÜN TAMAMLANDI

Gözlem süresi bugün tamamlanan Bedirhan Şener hakkında hastane, kesin kanaat raporu düzenlenebilmesi için takip ve tedavisinin devam etmesi gerektiğini iletti. Hastane,  Bedirhan Şener'in 3 hafta daha gözlem süresinin uzatılmasını talep etti.

Son dakika | Abdüllatif Şener'in oğlu anneannesini silahla öldürdü! Cinayet sonrası ilk açıklama geldi - 4. Resim

Talebi değerlendiren hakimlik Bedirhan Şener'in akıl hastası olup olmadığı konusunda kesin raporun düzenlenebilmesi için Şener'in gözlem süresinin 3 hafta daha uzatılmasına karar verdi.

NE OLMUŞTU?

Çankaya ilçesi Güvenevler Mahallesi'nde meydana gelen olayda, eski Bakan Abdüllatif Şener'in oğlu Bedirhan Şener ile anneannesi Leyla Çetiner arasında Meneviş Sokak'ta ikamet ettikleri evlerinde tartışma çıkmıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Bedirhan Şener, anneannesi Çetiner'i tabancayla rehin almıştı. Bunun üzerine Abdüllatif Şener durumu polis ekiplerine bildirmişti. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edilmişti. Bedirhan Şener, bu sırada anneannesi Çetiner'i silahla vurarak öldürmüştü. Şener polis ekiplerince gözaltına alınırken, ambulansla özel bir hastaneye sevk edilen Çetiner ise yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...