Tgrt Haber

Antalya’da 3 çocuk annesi kadın kocası tarafından dövülerek öldürüldü!

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
18 Haziran 2023 07:21 - Güncelleme : 18 Haziran 2023 07:30

Antalya’da kocası tarafından şiddet gören 3 çocuk annesi Sinem Albeni hastaneye götürülürken ambulansta hayatını kaybetti. Koca gözaltına alınırken eşinin madde bağımlısı olduğunu ve kullanmaması yönünde tartıştıklarını ifade etti.

İhlas Haber Ajansı’nın aktardığı bilgiye göre Antalya’nın Kepez​ ilçesinde 4 katlı apartmanın 2’nci katında meydana gelen olayda iddiaya göre 3 çocuk annesi olan Sinem Albeni ile eşi Ufuk Albeni arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüdü ve Ufuk Albeni eşini sopayla dövmeye başladı. Sesleri duyan komşuları ve esnaf durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

YOLDA HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler ilk müdahalenin ardından Sinem Albeni’yi ambulansa bindirdi. Talihsiz kadın yolda hayatını kaybederken Albeni'nin cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Antalya​ Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

KOCA GÖZALTINA ALINDI

Sinem Albeni'nin vücudunda ve yüzünde morluk ile şişlikler olduğunu gören polis, eşi Ufuk Albeni'yi kelepçeleyip gözaltına aldı. Ufuk Albeni'nin polise verdiği ilk ifadesinde eşinin madde bağımlısı olduğunu ve kullanmaması yönünde tartıştıklarını söylediği belirtildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Antalya’da 3 çocuk annesi kadın kocası tarafından dövülerek öldürüldü!

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...