Tgrt Haber

Dudu Yılmaz cinayetinde yeni gelişme! Ayrılma kararı aldıktan sadece 4 gün sonra…

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
17 Haziran 2023 13:53 - Güncelleme : 17 Haziran 2023 13:54

İzmir’de 21 yaşındaki Dudu Yılmaz cinayetine ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. Şüpheli olan ve polis tarafından aranan kocanın daha önce de eşinin iş yerine bıçakla geldiği öne sürülürken sadece 4 gün önce ayrılık kararının ardından barıştığı öğrenildi.

İhlas Haber Ajansı’nın aktardığı bilgiye göre İzmir’in Urla​ ilçesinde dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda eşi ile birlikte pansiyonda yaşayan  21 yaşındaki Dudu Yılmaz polis ekipleri tarafından boynu kabloya bağlı halde ölü bulundu. 3 gündür eşi R.Y. ile birlikte pansiyonda konaklayan genç kadının ölümü sonrası polisler kocaya ulaşamadı. Bunun üzerine Dudu Yılmaz’ın kocası ve şüpheli olan R.Y.’nin yakalanması için ekipler çalışma başlattı.

CİNAYETE İLİŞKİN YENİ BİLGİLER…

Dudu Yılmaz’ın daha önce cinayet​ şüphelisi olan kocası R.Y.’den ayrılmak istediği ancak R.Y.’nin bu kararı kabul etmeyerek eşinin çalıştığı iş yerine bıçakla geldiği öne sürüldü. Bu süreçte Dudu Yılmaz ile kocasının ayrı yaşama kararı aldığı, bu yüzden evlerindeki eşyaları sattıkları iddia edildi. 4 gün önce yeniden barışma kararı alan çiftin ise oturdukları kiralık evden çıktıkları için pansiyonda kaldıkları öğrenildi.

Olayın ardından kayıplara karışan şüpheli R.Y.'yi yakalama çalışmaları sürüyor.

Dudu Yılmaz cinayetinde yeni gelişme! Ayrılma kararı aldıktan sadece 4 gün sonra…

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...