Tgrt Haber

Antalya'da feci kaza! 70 metre sürüklenen genç kız hayatını kaybetti: Arkadaşları gözyaşlarını tutamadı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
05 Eylül 2023 10:45 - Güncelleme : 05 Eylül 2023 10:53

Antalya’da hafif ticari bir araç, yaya geçidinden geçen genç kıza çarptı. Feci kazada 70 metre sürüklenen genç kız hayatını kaybetti. Olay yerine gelen genç kızın arkadaşları, gözyaşlarını tutamadı.

Antalya'nın Manavgat​ ilçesinde meydana gelen kazada, Ahmet Kuytu’nun kullandığı 27 hafif ticari araç, yaya geçidinden geçmekte olan 19 yaşındaki Nagihan Yeni’ye çarptı.Hafif ticari aracın çarptıktan sonra yaklaşık 70 metre ileri sürüklediği genç kız olay yerinde hayatını kaybetti.

Genç kıza çarptıktan sonra refüje çıkarak karşı şeride geçen otomobil, Ömercan Kambur’un kullandığı şehirlerarası yolcu otobüsünün arka sol bagajına çarptıktan sonra durabildi.

3 KİŞİ YARALANDI

Hafif ticari araç sürücüsü Ahmet Kuytu ile araçta yolcu olarak bulunan Uğur Duymaz ve İbrahim Bakar yaralandı. Yaralılar sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

ARKADAŞLARI GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Kazada yaşamını yitiren Nagihan Yeni’nin Kızılot Mahallesindeki bir otelde çalıştığı bildirilirken, kazayı duyarak olay yerine gelen çalışma arkadaşlarının gözyaşlarına hakim olamadıkları gözlendi.

Antalya'da feci kaza! 70 metre sürüklenen genç kız hayatını kaybetti: Arkadaşları gözyaşlarını tutamadı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...