Tgrt Haber

Asker eğlencesinde facianın eşiğinden dönüldü! Elindeki silahla havaya rastgele ateş açtı

07 Temmuz 2023 11:01 - Güncelleme : 07 Temmuz 2023 11:17

Antalya’daki yaşanan olay yürekleri ağza getirdi. Düzenlenen asker eğlencesinde bir vatandaş, elindeki silahla havaya uzun süre ateş açarak katılımcılara korku dolu anlar yaşattı.

Antalya’da düzenlenen asker eğlencesinde bir kişi, elindeki silahla havaya uzun süre ateş açarak katılımcılara korku​ dolu anlar yaşattı. Şahıs, elindeki silahı havaya ateşleyerek etrafa korku saldı.

İhlas Haber Ajansı’nın haberine göre, olay Antalya’nın Serik​ ilçesinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, gece saatlerinde düzenlenen asker eğlencesinde bir kişi eline aldığı tabanca ile havaya uzun süre ateş etti. Şahıs, elindeki silahı kontrolsüzce ateşleyerek etrafa korku ve panik saçtı.

Asker eğlencesinde facianın eşiğinden dönüldü! Elindeki silahla havaya rastgele ateş açtı

MERMİLER HAVADA UÇUŞTU

Olayda bir aydınlatma direği de hasar görürken, alanda eğlenenler aniden başlayan silah sesleri ve havada uçuşan mermiler karşısında kaçışmak zorunda kaldı.

Kaynak: İHA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...