Tgrt Haber

Avcılar'da sokak ortasında kadına şiddet! Yerde sürükledi, dakikalarca sopayla dövdü

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: Tgrthaber.com
27 Ağustos 2024 10:13 - Güncelleme : 27 Ağustos 2024 10:30

İstanbul Avcılar'da kaydedilen kadına şiddet görüntüleri sosyal medyada büyük tepki topladı. Arabada başlayan şiddet sokak ortasında da devam etti. Saldırgan tekme, tokat ve sopayla kadını dakikalarca darbetti. Korkunç anlar vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Tahtakale Mahallesi Eski İstanbul​ Caddesi’nde yaşanan kadına şiddet​ anları kan dondurdu. Arabada başlayan şiddet sokağa taştı. Otomobil içinde başlayan şiddet, bir grup kadının ve saldırganın araçtan inmesiyle sokakta devam etti. O anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. 

SOPAYLA DAKİKALARCA DÖVDÜ 

Saldırgan, kadını yumrukladıktan sonra yerlerde sürükledi. Sopayla dakikalarca şiddet gören kadına yardım etmek için gelen bir vatandaş ise tepkiyle karşılandı. Vatandaşa da saldıran adam şiddete devam etti. 

ARACINA BİNEREK UZAKLAŞTI

Sosyal medyada yayılan video büyük tepki toplarken, kavganın sona ermesinin ardından kadını darbeden adam otomobiline binerek uzaklaştı. 

Tepki toplayan görüntüler sosyal medyada gündem oldu. 

Kaynak: Tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...