Tgrt Haber

Baba evlat katili oldu! Tartıştığı çocuğunun boğazını keserek öldürdü…

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
25 Haziran 2023 08:50 - Güncelleme : 25 Haziran 2023 08:51

Kocaeli’de baba tartıştığı evladının boğazını keserek öldürdü. Evlat katili baba polis ekiplerine teslim olurken hayatını kaybeden Tayfun Koç’un evli olduğu ve yeni bir ev bulana kadar bir süredir babasıyla kaldığı öğrenildi.

İhlas Haber Ajansı’nın aktardığı bilgiye göre Kocaeli’nin Çayırova​ ilçesinde meydana gelen olayda kan donduran cinayet​ 5 katlı apartmanda meydana geldi. İddiaya göre evin içerisinde baba Y.K. ile oğlu Tayfun Koç arasında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma sonrasında baba mutfaktan aldığı bıçakla oğlunu boğazından ve çeşitli yerlerinden bıçakladı.

BABASININ YANINA YENİ TAŞINMIŞTI…

Sesleri duyan komşular durumu ekiplere bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edilirken Tayfun Koç’un olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenildi. Katil baba polis ekiplerine teslim olurken oğlunun evli olduğu ve yeni bir ev bulana kadar bir süredir babasıyla kaldığı öğrenildi.

Baba evlat katili oldu! Tartıştığı çocuğunun boğazını keserek öldürdü…

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...