Tgrt Haber

Bakan Soylu duyurdu! Mehmetçik'ten PKK'ya ağır darbe: 5 terörist öldürüldü

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
17 May 2023 11:25 - Güncelleme : 17 May 2023 12:10
Bakan Soylu duyurdu! Mehmetçik'ten PKK'ya ağır darbe: 5 terörist öldürüldü

Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Şırnak'ın Bestler Dereler bölgesinde başlatılan operasyonda 5 PKK'lı teröristin öldürüldüğünü duyurdu.

Kahraman Mehmetçik​'in yurt içinde ve yurt dışında terör örgütlerine karşı verdiği amansız mücadele hız kesmeden devam ediyor. İnlerine saklanan teröristler tek tek tespit edilip düzelenen operasyonlarla etkisiz hale getiriliyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu​, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Şehitlerimizin intikamı alındı" diyerek 5 PKK​'lı teröristin öldürüldüğünü duyurdu. 

"TERÖRÜN KÖKÜNÜ KURUTANA KADAR DEVAM"

Bakan Soylu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Şehitlerimizin intikamı alındı. Şırnak​ Bestler Dereler Bölgesi'nde başlatılan operasyonda toplam 5 terörist sarı torbada. Terörün de kökünü kurutana kadar devam"

https://twitter.com/suleymansoylu/status/1658751828916355073  

PKK'NIN MALİ SORUMLUSU ÖLDÜRÜLDÜ

Öte yandan MİT'in terör örgütlerine yönelik operasyonları da hız kesmeden devam ediyor. PKK/YPG adına geçmişte Türkiye’de eylem yapmayı planlayan ve örgüt içerisinde uzun süredir faaliyet gösteren PKK'nın sözde mali sorumlusu terörist Tuba Karakoç'u, MİT’in Suriye/Ayn El Arap’ta gerçekleştirdiği operasyonla etkisiz hale getirildi.

Bakan Soylu duyurdu! Mehmetçik'ten PKK'ya ağır darbe: 5 terörist öldürüldü

MİT HEDEFİNİ AYN EL ARAP'TA BULDU

PKK saflarına 2013’te katılan Tuba Karakoç, örgüte katıldığı günden bu yana Türkiye, Irak ve Suriye’de birçok alanda faaliyet gösterdi. MİT, Tuba Karakoç’u, geçmişte Türkiye’de eylem yapma arayışında olması ve terör faaliyetleri nedeniyle, hedef listesine aldı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...