Tgrt Haber

Son dakika! Bakan Yerlikaya duyurdu: 3 terörist daha teslim oldu

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
18 Ağustos 2023 10:15 - Güncelleme : 18 Ağustos 2023 10:46
Son dakika! Bakan Yerlikaya duyurdu: 3 terörist daha teslim oldu

Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Diyarbakır'da yürütülen ikna çalışmaları sonucu 3 teröristin daha teslim olduğunu duyurdu.

Yurt içinde ve yurt dışında terör örgütlerine karşı verilen mücadele devam ediyor... Güvenlik güçlerinin terör örgütü mensublarını ikna çalışmalarında, Diyarbakır​'da 3 PKK​'lı terörist daha teslim oldu. Haberi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

"TERÖR ÖRGÜTÜ ÇÖZÜLMEYE DEVAM EDİYOR!"

Bakan Yerlikaya paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

Terör örgütü çözülmeye devam ediyor! Son 2 ayda güvenlik güçlerimize teslim terörist sayısı 32 oldu. Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü TEM ve İstihbarat Şube Müdürlüklerimizce yürütülen ikna çalışmaları sonucunda 3 terör örgütü mensubu daha güvenlik güçlerimize teslim oldu.

Teslim olan örgüt mensupları, terör örgütünün Kuzey Irak ve Suriye’deki yapılanması içerisinde faaliyet yürütüyordu. Terörle mücadelenin her alanında görev alan kahramanlarımızı tebrik ediyorum"

https://twitter.com/AliYerlikaya/status/1692432347298148623

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...