Tgrt Haber

Başakşehir'de korkunç cinayet! Kız arkadaşını rahatsız edenlerle konuşmaya gitti, bıçaklanarak öldürüldü

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
13 Eylül 2023 17:29 - Güncelleme : 14 Eylül 2023 05:57
Başakşehir'de korkunç cinayet! Kız arkadaşını rahatsız edenlerle konuşmaya gitti, bıçaklanarak öldürüldü

Başakşehir'de kız arkadaşını sosyal medyadan rahatsız eden 2 kişiyle konuşmaya giden genç, çıkan kavgada bıçaklanarak öldürüldü.

İstanbul'un Başakşehir​ ilçesinde korkunç bir cinayet​ işlendi. Kız arkadaşını rahatsız eden şahıslarla buluşan bir genç, çıkan kavgada bıçaklanarak öldürüldü.

TARTIŞMA BIÇAKLI KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığına göre; olay, dün akşam saatlerinde Başakşehir Necati Coşan Caddesi üzerinde gerçekleşti. 21 yaşındaki Enes Beyhan, 2 buçuk yıldır beraber olduğu kız arkadaşı S.S.S.’yi sosyal medya hesaplarından mesaj yoluyla rahatsız eden İ.T. ve M.T. ile konuşmak için caddeye gitti.

Çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Enes Beyhan vücuduna bıçak darbeleri aldı.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Ağır yaralanan Beyhan olay yerine gelen ambulans ile Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralanan zanlılar Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Bacağından ve göğsünden bıçak darbeleri alan Beyhan sabaha kadar süren müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

KATİL ZANLILARI HASTANEDE YAKALANDI

Polis ekipleri olayla alakalı çalışma yaptı olayda kullanılan bıçak muhafaza altına alınırken zanlı İ.T. ve M.T. tedavi gördükleri hastanede gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlılar daha sonra adliyeye sevk edildi.

Genç yaşta hayatını kaybeden Enes Beyhan ise Güvercintepe Küba Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından defnedildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
İsra çiçek 14 Eylül 2023 16:16

Yazık Olmuş Allah Rahmet Eylesin. Dükkanımıza su getiren bi genç delikanlıydı Yakınlarına başsağlığı diliyorum

Sonraki Haber Yükleniyor...