Tgrt Haber

Beşiktaş eski başkanı Fikret Orman'ın acı kaybı: Annesi Nuran Orman vefat etti

Editör: Deniz Çağıl / Kaynak: Anadolu Ajansı
03 Eylül 2022 11:53 - Güncelleme : 03 Eylül 2022 12:22
Beşiktaş eski başkanı Fikret Orman'ın acı kaybı: Annesi Nuran Orman vefat etti

Beşiktaş'ın eski başkanlarından Fikret Orman'ın annesi Nuran Orman vefat etti. Acı haber sonrası Beşiktaş Kulübü ve TFF'nin internet sitelerinden başsağlığı mesajı yayımlandı.

Beşiktaş​ Kulübünde 2012-2019 yılları arasında başkanlık görevini yürüten Fikret Orman​'ın annesi Nuran Orman vefat​ etti.

Siyah beyazlı kulübün internet sitesinden yayımlanan başsağlığı mesajında, 2012-2019 yıllarında siyah-beyazlıların başkanlığını yapan Fikret Orman'ın annesi Nuran Orman'ın vefat haberinin büyük bir üzüntüyle öğrenildiği belirtildi.

Mesajda, "Merhumeye Allah’tan rahmet; Orman ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz" ifadesi kullanıldı.

Beşiktaş eski başkanı Fikret Orman'ın acı kaybı: Annesi Nuran Orman vefat etti

TFF'DEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Türkiye Futbol Federasyonu da bir başsağlığı mesajı yayımladı. Mesajda, "Kulüpler Birliği Vakfı ve Beşiktaş Kulübünün eski başkanı Fikret Orman'ın annesi Nuran Orman'ın vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Merhume Nuran Orman'a Allah'tan rahmet; Sayın Fikret Orman, ailesi ve Beşiktaş camiasına başsağlığı dileriz" denildi.

BUGÜN DEFNEDİLECEK

Anne Orman'ın cenazesi bugün ikindi namazını müteakip Levent Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından defnedilecek.

Kaynak: Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...