Tgrt Haber

Beykoz'da orman yangını! Boğazın üstüne dumanlar yükseldi 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: tgrthaber.com
16 Ağustos 2024 18:52 - Güncelleme : 16 Ağustos 2024 18:54

Türkiye'nin dört bir yanında yangınlar çıkarken bu kez de Beykoz'da ormanlık alanda alevler yükseldi. Yangına, havadan ve karadan müdahale edilirken kısa sürede alevler kontrol altına alındı. 

İklim değişikliği sonrası yazın artan sıcaklıklar Türkiye'de de etkisini gösterdi. Bugün İzmir​ ve Manisa​'da ormanlık alanda çıkan yangınlar kontrol altına alınmaya çalışılırken İstanbulBeykoz​'da da dumanlar yükseldi. 

Beykoz'da orman yangını! Boğazın üstüne dumanlar yükseldi  - 1. Resim

BEYKOZ YANGINI KONTROL ALTINA ALINDI!

Gümüşsu Mahallesi'nde akşam saatlerine boğaza yakın bir ormanlık alanda yangın​ çıktı. Yangın rüzgarın etkisiyle büyürken, vatandaşlar tarafından itfaiye ekiplerine haber verildi.

Beykoz'da orman yangını! Boğazın üstüne dumanlar yükseldi  - 2. Resim

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine İBB'ye bağlı itfaiye ekipleri, polis ekibi ile yangın söndürme helikopteri yönlendirildi. Yangın, ekiplerin karardan ve havadan müdahalesiyle kontrol altına alındı. Polisler yangınla ilgili inceleme başlattı. 

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...