Tgrt Haber

Tuzla’da dehşet: Boşanmak isteyen karısını sokak ortasında defalarca bıçakladı

Editör: Melis Önderoğlu / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
03 Kasım 2022 17:07 - Güncelleme : 03 Kasım 2022 17:21
Tuzla’da dehşet: Boşanmak isteyen karısını sokak ortasında defalarca bıçakladı

Tuzla'da bir erkek, kendisinden boşanmak isteyen eşini, iş yerinin önünde defalarca kez bıçakladı. Kanlar içinde yere yığılan kadına ilk müdahaleyi mahalle sakinİ yaptı.

Kadın cinayetleri​, kadınların yaşadığı şiddet​ ve taciz​ vakaları, Türkiye​'de hemen hemen her gün yaşanırken, bir kadına şiddet haberi de İstanbul​ Tuzla'dan geldi. 23 yaşındaki genç kadın, şiddet gördüğü eşinden boşanmak istediği için sokak ortasında defalarca kez bıçaklandı.

Tuzla'da Mimar Sinan Mahallesi’nde, 23 yaşındaki K.K., şiddet gördüğü kocası E.K.'dan boşanmak isteyince kocası tarafından, çalıştığı marketin önünde bıçaklı saldırıya uğradı. Adeta dehşet saçan koca, eşini sokak ortasında 5 yerinden bıçakladı. Aldığı bıçak darbelerinin etkisiyle kanlar içinde yere yığılan genç kadına ilk yardım, mahalle sakinleri tarafından yapıldı.

7 SUÇ KAYDI ÇIKTI

23 yaşındaki K.K.'ya ilk müdahaleyi mahalleli yaparken ihbar üzerine olay yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Bıçakla ağır yaralanan kadın, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılarak yoğun bakıma alındı. 

Olay sonrası mahalleli sokağa dökülürken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı. 

Polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalandığı öğrenilen E. K.'nın 7 suç kaydı olduğu ortaya çıktı.

Tuzla’da dehşet: Boşanmak isteyen karısını sokak ortasında defalarca bıçakladı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...