Tgrt Haber

Yüz ifadesi gündem olan Akşener ile ilgili dikkat çeken değerlendirme: Bugün yarın istifasını bekleyebilirsiniz

07 Mart 2023 11:12 - Güncelleme : 07 Mart 2023 11:26

Altılı masada aday belirsizliğinin sona erdiği açıklama esnasında yüz ifadesi gündem olan Meral Akşener ile ilgili dikkat çeken bir çıkış geldi. Hulki Cevizoğlu, Akşener'in masaya dönmesini değerlendirirken "Bugün yarın istifasını bekleyebilirsiniz" ifadelerini kullandı.

Altılı masada yaklaşık bir yıldır devam eden aday belirsizliği, dün Saadet liderliğinde gerçekleştirilen toplantıda nihayete erdi. CHP​ Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun aday olarak açıklama yaptığı anlarda İYİ Parti lideri Meral Akşener'in yüz ifadesi gündem oldu.

İYİ Parti lideri Meral Akşener'in altılı masaya dönmesiyle ilgili konuşan Hulki Cevizoğlu, "Meral Akşener'in Sevr masasıdır bu. Bugün-yarın Akşener'in istifasını bekleyebilirsiniz" ifadelerini kullandı.

Yüz ifadesi gündem olan Akşener ile ilgili dikkat çeken değerlendirme: Bugün yarın istifasını bekleyebilirsiniz

Haber Global'de katıldığı canlı yayında çarpıcı değerlendirmelerde bulunan Cevizoğlu, şunları söyledi:

"İstifasını bekleyin. Bildiğimiz bir şey var demek ki. Bu akşam Meral Akşener'in istifasını bekleyebilirsiniz. Bu akşam olmadı, yarın istifasını bekleyebilirsiniz ya da oradaki kavgaları takip etmek lazım.

AKŞENER AÇIKLAMA YAPACAK MI?

Meral Akşener'den toplumun bu akşam beklediği ve beklemesi gereken bir açıklama var. 'Ben bir şantaja uğradım. Bir tehdide uğradım' veya tam tersi 'Ben hiçbir baskı olmadan bu masaya gittim oturdum' Hangisini diyecekse. Bu akşam onun ağzından bu açıklamayı millet duymak mecburiyetinde.

'SEVR' İMASI

Bu akşam İYİ Parti adına Meral Akşener'in Sevr masasıdır bu. Sevr imzasıdır İYİ Parti adına."

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...