Tgrt Haber

Terör bu kez 5 yaşındaki Hasan’ı vurdu! CHP Milletvekili Mahir Polat'ın yeğeninden acı haber

21 Kasım 2022 15:15 - Güncelleme : 21 Kasım 2022 15:23
Terör bu kez 5 yaşındaki Hasan’ı vurdu! CHP Milletvekili Mahir Polat'ın yeğeninden acı haber

PKK/YPG terör örgütü, Gaziantep'in Karkamış ilçesine roketli saldırı gerçekleştirdi. Roketlerden birinin okula isabet ettiği saldırıda hayatını kaybeden 3 kişiden birinin CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat'ın 5 yaşındaki yeğeni Hasan Karataş olduğu öğrenildi.

Terör yine masum çocukları vurdu... İstiklal patlamasında can veren 2 çocuğun ardından GaziantepKarkamış​'ta da  saldırı​ düzenleyen PKK/YPG​ terör örgütü, 1'i çocuk, 1'i öğretmen 3 kişinin sonu oldu. Hayatını kaybeden küçük çocuğun, CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat'ın 5 yaşındaki yeğeni Hasan Karataş olduğu ortaya çıktı. 

Polat, acı haberi, “Yüreğimiz yanıyor. Gaziantep'in  Karkamış ilçesine hain terör örgütü tarafından düzenlenen roket saldırısında yeğenimiz Hasan Karataş hayatını kaybetti. Teröre lanet olsun” sözleriyle duyurdu.

Terör örgütü YPG/PKK üyelerince atılan 5 roket, Karkamış ilçe merkezindeki bir lise ve iki ev ile Karkamış Sınır Kapısı yakınındaki bir tıra isabet etti. Saldırıda; 1 çocuk, 1 öğretmen ve 1 vatandaş hayatını kaybetti.

Hayatını kaybeden çocuğun CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat’ın 5 yaşındaki yeğeni olduğu öğrenildi. Olayla ilgili Press Medya'ya konuşan Polat, isyan etti.

"SINIR NAMUSTUR DİYE BAĞIRIYORUZ"

"Dayanılır gibi değil diyen" Polat, "Tarifi olmayan acılar yaşıyoruz. Sınır namustur diye bağırıyoruz ama 5 yaşındaki bir çocuk ve hamile bir kadın hayatını kaybetti. Teröre lanet olsun" ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/vekilmahirpolat/status/1594656579751743488

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...