Tgrt Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘müsvedde’ sözlerle tepki gösterdiği profesörün kim olduğu ortaya çıktı 

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
13 Nisan 2023 08:56 - Güncelleme : 13 Nisan 2023 09:02

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘profesör müsveddesi’ sözlerine ilişkin Prof. Dr. Naci Görür’den dikkat çeken bir çıkış geldi. Prof. Dr. Ersan Şen'in videosunun olduğu bir tweet'i alıntılayan Görür “İşte hakikat, sevgiyle” notunu paylaştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan​ geçtiğimiz günlerde başkent Ankara’da düzenlenenAK Partiaday tanıtım toplantısında seçim beyannamesini açıkladı. Ekonomiden, terörle mücadeleye birçok konu başlığı hakkında yapılanları ve yapılacakları anlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan isim vermeden bir profesör için ‘müsvedde’ ifadesini kullandı. Erdoğan’ın bu sözlerle Prof. Dr. Naci Görür’ü hedef aldığı iddia edildi. Prof. Naci Görür, bu iddialar ve yapılan ilgili haberlerin ardından bir açıklama yaptı. Sözlerin kendisine yönelik olmadığını belirten Görür "Sayın cumhurbaşkanımızın beni kastettiğini sanmıyorum, ben asla böyle bir şey söylemedim" dedi.

https://twitter.com/nacigorur/status/1645845808535990277

O İSİM ERSAN ŞEN Mİ?

Herkes Erdoğan'ın "Müsvedde" çıkışıyla kimi kastettiğini merak ederken Naci Görür'den sürpriz bir çıkış daha geldi. Sosyal medya hesabından "İşte hakikat, sevgiyle" notuyla bir video paylaşan Görür, Erdoğan'ın sert sözlerle yüklendiği ismin Ersan Şen olduğunu belirtti.

https://twitter.com/nacigorur/status/1646197000998666240

ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?

Erdoğan açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

Geçen akşam bir TV kanalında bir prof. Ne dese beğenirsiniz? Prof. ha! Köprü yapmakla, baraj yapmakla, havalimanları yapmakla bu iş çözülmez, soğan patates kaç para onu söyle. Bu adam profesör. Düşünün, barajın yok, havalimanın yok, bütün bunlarla beraber TOGG'un yok. Uçak gemin yok, domates patates kaç para onu söyle. Ya bu adam prof. Müsvedde bu...

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Emmi 13 Nisan 2023 10:10

Zaten deprem bahane her gün çıkıp şurada deprem olacak burada deprem olacak milleti tedirgin etmenin alemi yoktu er kim olursa olsun iyi bir halt değil yani zaten ben itibar etmiyorum ama onlara inanıp sokakta yatanlar var

Sonraki Haber Yükleniyor...