Tgrt Haber

Denizli’de genç kadının şüpheli intiharı! Balkona çıktı, kendisini boşluğa bıraktı...

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
29 Haziran 2023 05:42 - Güncelleme : 29 Haziran 2023 05:42
Denizli’de genç kadının şüpheli intiharı! Balkona çıktı, kendisini boşluğa bıraktı...

Denizli’de 31 yaşındaki Tuğba Meder 6.katındaki evinde önce balkına çıktı sonra kendini boşluğa bırakarak intihar etti. Olay yerinde hayatını kaybeden kadın otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından defnedildi. 

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı bilgiye göre Denizli’nin Pamukkale​ ilçesinde meydana gelen olayda 6.katta oturan evli ve bir çocuk annesi Tuğba Meder intihar​ etti. Henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı önce balkona çıkan daha sonra ise kendini boşluğa bırakan Meder olay yerinde hayata gözlerini yumdu. Zemine feci şekilde düşen kadının cansız bedenini görenler durumu ekiplere bildirdi.

OTOPSİ SONRASI DEFNEDİLDİ

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edilirken Meder’in hayatını kaybettiğini belirledi. Cansız bedeni otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırılan kadının cenazesi, burada yapılan işlemlerin ardından Kayıhan Mezarlığına defnedildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...