Tgrt Haber

Misafirliğe gittiği evde kafasına sıktı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
28 Haziran 2023 18:03 - Güncelleme : 28 Haziran 2023 18:08
Misafirliğe gittiği evde kafasına sıktı

Samsun'da ailevi sorunları olduğu öğrenilen bir adam, misafir olarak gittiği evde tabancayla kafasına ateş ederek intihar etti.

Samsun​'un İlkadım​ ilçesinde 3 arkadaş olan Emre B., Serkan D. ve Gökhan D. gece aynı evde birlikte kaldı. Sabah birlikte kahvaltı yapan 3 arkadaştan Emre B. ve Serkan D., kahvaltıdan sonra evden çıktı.

YANLIZ KALDIĞI SIRADA İNTİHAR​ ETTİ

Ailevi sorunları olduğu öğrenilen Gökhan D., evde yanlız kaldığı sırada kafasına tabanca ile ateş ederek intihar etti. Silah sesini duyan bina sakinler hemen durumu ekiplere bildirdi.

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı habere göre; ihbar sonrası bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemelerin ardından Gökhan D.’nin olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Hayatını kaybeden şahsın cansız bedeni Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...