Tgrt Haber

Haluk Levent'ten vefa örneği! Depremde ailesini kaybeden Nehir'i mezuniyetinde yalnız bırakmadı 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
04 Ağustos 2023 22:50 - Güncelleme : 04 Ağustos 2023 23:04
Haluk Levent'ten vefa örneği! Depremde ailesini kaybeden Nehir'i mezuniyetinde yalnız bırakmadı 

Altı Şubat'ta meydana gelen ve 11 ilde etkili olan depremlerde annesini, babasını ve kardeşini kaybeden Nehir Karakuş, üniversiteden mezun oldu. AHBAP kurucusu Haluk Levent, Nehir'i mezuniyet töreninde yalnız bırakmayarak büyük bir vefa örneği gösterdi. Karakuş geçtiğimiz gün aile WhatsApp grubuna yazdığı mesajla yürekleri dağlamıştı.

Kahramanmaraş​ merkezli depremlere Adıyaman​'daki evlerinde yakalanan Karakuş ailesinden hayatta kalan olmadı. 

23 yaşındaki Nehir Karakuş’un ailesi deprem enkazında hayatlarını kaybederken Nehir Karakuş bugün İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. Nehir’e ünlü rock yıldızı ve AHBAP Derneği​ kurucusu Haluk Levent​ eşlik etti. 

"HALUK ABİSİ SÖZ VERDİ"

Levent, Nehir Karakuş ile çektirdiği fotoğrafı Twitter hesabından paylaşırken "Deprem tüm ailesini, yakınlarını almıştı elinden. Hepimizi ağlatmıştı hikayesi. Kep töreni için Haluk abisi söz verdi. Ve az önce mezun oldu" notunu düştü.  

https://twitter.com/haluklevent/status/1687461900345335808

YÜREKLERİ DAĞLAYAN MESAJ

Nehir Karakuş geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından aile WhatsApp grubuna yazdığı mesajlar yürekleri dağlamıştı. Hayatını kaybeden ailesine mesaj atan Nehir, "Anne, baba, abla ben yarın mezun oluyorum. Sözümü tuttum. Dünden beri arıyorum açmıyorsunuz. Yarın kep törenine gelin olur mu? Sizi bekleyeceğim. Gözlerim sadece sizi arayacak" diyen Nehir herkesi hüzne boğmuştu.  

Haluk Levent'ten vefa örneği! Depremde ailesini kaybeden Nehir'i mezuniyetinde yalnız bırakmadı 

BAKAN TUNÇ'TAN NEHİR'E TEBRİK 

Mezuniyet törenine aynı zamanda Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Cüneyt Yüksel, İÜ Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ömer Ekmekçi, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi yargıcı Doç. Dr. Saadet Yüksel ve mezun öğrencilerin aileleri de katıldı. 

Tunç, depremde ailesini kaybeden ve fakülteden mezun olan Nehir Karakuş'u tebrik etti. 

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...