Tgrt Haber

Diş tedavisi uzayınca kliniği taradı! Dehşete düşüren anlar kamerada

Editör: Bengül Büyükhan / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
17 Eylül 2024 10:46 - Güncelleme : 17 Eylül 2024 10:48

Adana'da diş tedavisi için bir kliniğe giden 22 yaşındaki Orhan A. tedavisinin uzaması üzerine sinirlendi. Arkadaşını da yanına alıp dişçinin olduğu yere giden Orhan K. pompalı tüfekle kliniği taradı. O korku dolu anlar kameralara saniye saniye yansıdı.

Adana​'da dehşete düşüren olan bir diş kliniğinde meydana geldi. Orhan K. diş tedavi için bir kliniğe gitti. İşlemlerin uzayacağı bilgisine alan genç adam sinirlenerek klinikten çıktı.

DİŞÇİYİ POMPALI TÜFEKLE TARADILAR

Öfkeli adam gece saatlerinde yanına arkadaşını da alıp kliniğin olduğu yere giderek pompalı tüfekle saldırı​ düzenledi. Saldırıda şans eseri kimseye bir şey olmazken kliniğin camları kırıldı.

Diş tedavisi uzayınca kliniği taradı! Dehşete düşüren anlar kamerada - 1. Resim

Korkunç olay kameralara saniye saniye yansırken bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen ekipler güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

KISKIVRAK YAKALANDILAR

Yapılan incelemelerin ardından saldırganlar evlerine yapılan operasyonla kıskıvrak yakalandı. Yakalanan şüphelilerden silahı kullanan Orhan A. ifadesinde "Dişim ağrıyordu, tedavim de uzayınca sinirlendim ateş ettim" dediği öne sürüldü.  Orhan A. ve Muhammed Can K. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilirken, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Salih17 Eylül 2024 10:59

Ne saçmalık ya, böyle bir şey kim yapar ki sinirlerini böyle atmak ne kadar da yanlış

Sonraki Haber Yükleniyor...