Tgrt Haber

Diyarbakır'ı sarsan olay: Amcasını öldürmüştü, kendisi de öldü!

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
14 Aralık 2023 10:25 - Güncelleme : 14 Aralık 2023 10:42
Diyarbakır'ı sarsan olay: Amcasını öldürmüştü, kendisi de öldü!

Diyarbakır'da amca yeğen arasında çıkan kavga kanlı bitti. Amca olay sonrası kaldırıldığı hastanede vefat ederken aynı kavgada yaralanan yeğen olaydan iki gün sonra hayatını kaybetti.

Diyarbakır​'ın Ergani​ ilçesinde 2 gün önce amca ile yeğen arasında çıkan silahlı kavgada​ bir ölüm daha gerçekleşti.

TARTIŞMA SONRASI KIYAMET KOPTU

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre olay, 11 Aralık’ta akşam saatlerinde Ergani ilçesi Kemertaş Mahallesi’ndeki bir sitede meydana geldi. Aralarında bilinmeyen bir nedenle amca Şeref Tiryaki ile yeğen Hasan Tiryaki telefonda önce tartıştı. Tartışmanın büyümesiyle sitenin bahçesinde buluşan Şeref Tiryaki ile yeğeni Hasan Tiryaki, birbirine silah çekti.

POLİS NEDENİNİ ARAŞTIRIYOR

Kavgada, yeğeninin silahından çıkan kurşunla ağır yaralanan Şeref Tiryaki kaldırıldığı Ergani Devlet Hastanesi’nde tüm müdahalelere hayatını kaybetti. Yeğen Hasan Tiryaki ise Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilirken burada verddiği iki günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

Hasan Tiryaki’nin cenazesi hastanedeki işlemlerinin ardından ilçeye bağlı kırsal Boğazlı Mahallesi’ne toprağa verildi. Polis olayın nedenini araştırıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...