Tgrt Haber

Düzce'de ilginç olay! Otomobil şarampole devrildi, sürücü kayboldu! 

14 Ağustos 2023 06:57 - Güncelleme : 14 Ağustos 2023 07:14
Düzce'de ilginç olay! Otomobil şarampole devrildi, sürücü kayboldu! 

Düzce’de kontrolden çıkan bir otomobil şarampole devrildi. Otomobilin bulunduğu bölgeye giden polis, araç ve çevresinde kimseye ulaşamadı. Şoför aranıyor!

Düzce’de dün gece saatlerinde ilginç bir trafik kazası​ meydana geldi. Kontrolden çıkan bir otomobil​ şarampole devrilirken olay yerine giden, araç ve çevresinde kimseyi bulamadı.

BOŞ ARAZİYE UÇTU

Anadolu Ajansı'nda yer alan bilgilere göre, kentte yeni açılan çevre yolunda seyreden kimliği belirsiz sürücünün kullandığı otomobil, Çamköy yakınlarında kontrolden çıkarak yol kenarındaki boş araziye devrildi. Görgü şahitlerinin ihbarı üzerine bölgeye polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ancak ekipler olay yerine geldiklerinde araç ve çevresinde kimsenin olmadığını  gördü. Bunun üzerine polis uzun süre çevrede arama yaptı.

Aramadan sonuç alamayan ekipler, kaza yerinden ayrıldıktan sonra araç çekiciyle bulunduğu yerden kaldırıldı. Olaya ilişkin inceleme başlatan polisin araç sahibini aradığı kaydedildi.  

Kaynak: AA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...