Tgrt Haber

Düzce’de Melen Çayı taştı, yüzlerce araç tahliye edildi!

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
10 Temmuz 2023 07:46 - Güncelleme : 10 Temmuz 2023 07:55

Son dakika haberi: Düzce’de etkili olan sağanak nedeniyle Melen Çayı taştı. Sanayi Sitesi ve Galariciler Sitesi’nde bulunan yaklaşık 1000 araç ekipler tarafından tahliye edildi.

İhlas Haber Ajansı’nın aktardığı bilgiye göre Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün turuncu kodlu uyarıda bulunduğu Düzce’de sağanak sele neden oldu. Gün boyu süren yağışlar nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşarken birçok nokta sular altında kaldı.

TÜM ARAÇLAR ÇEKİLDİ…

Yağışlar nedeniyle Melen Çayı da taşarken taşkının meydana geldiği yerlerde işletme sahibi olan vatandaşlar harekete geçti. Küçük Sanayi Sitesi ve Galericiler Sitesi içerisinde bulunan yaklaşık 1000’e yakın araç bölgeden tahliye edildi. İşletmelerin sular altında kaldığı bölgede tüm araçların çekildiği belirtildi.

Galerici İhsan Açıkgöz, “Öncelikle Düzcemize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Şehrimizde çok yoğun bir yağış​ vardı. Derelerin debisinin artmasına neden oldu. Melen Deresi de taştı. Şu anda bulunduğumuz konum Galericiler Sitesi. Düzce​ belediyesi ekipleri bölgede yoğun bir çalışma gerçekleştiriyor. Galericiler olarak bizler de araçlarımızı korumak için bölgeden araçlarımızı tahliye ettik. İşletmelerimiz sular altında kaldı. Sabaha kadar burada bekleyeceğiz. Tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” ifadelerini kullandı.

Selin etkili olduğu Düzce'de yüzlerce araç tahliye edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...