Tgrt Haber

Eşine küsüp, arabasına taşınmıştı! Günler sonra cesedi bulundu

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
03 Eylül 2024 09:10 - Güncelleme : 03 Eylül 2024 09:53

Manisa'da eşiyle tartıştıktan sonra küsüp evden ayrılan 57 yaşındaki Ömer Yılmaz, arabada yaşamaya başladı. Yılmaz'ın günler sonra yaşadığı arabada cansız bedeni bulundu.

Manisa​'nın Yunusemre​ ilçesine bağlı Muradiye Mahallesi'nde yaşanan olayda; bir kişinin araç​ içinde hareketsiz yattığı ihbarı üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Araçta yapılan incelemede, şahsın ölü olduğu tespit edildi. Ölen kişinin, eşine küsüp evden ayrılan 57 yaşında ve 5 çocuk babası Ömer Yılmaz olduğu belirlendi.

SAĞLIK SORUNLARI VARMIŞ...

Mide ve aort damarlarındaki sağlık sorunları olduğu öğrenilen Yılmaz'ın bir süredir arabada kaldığı ve ölümünün ise birkaç gün önce gerçekleşmiş olabileceği tahmin ediliyor.

Eşine küsüp, arabasına taşınmıştı! Günler sonra cesedi bulundu - 1. Resim

KESİN ÖLÜM NEDENİNİ BELİRLEMEK İÇİN SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Yılmaz'ın cansız bedeni, savcılık incelemesinin ardından morga kaldırıldı. Kesin ölüm nedenini belirlemek için soruşturma başlatıldı. Olay yerine gelen eşi Hasibe Yılmaz, jandarma ekiplerinin yardımıyla ayakta durabildi.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...