Tgrt Haber

Fil fotoğrafı şehri ayağa kaldırdı, jandarma arama yaptı! Valilikten açıklama

Editör: Şule Altınel / Kaynak: TGRT Haber
15 Kasım 2023 02:02 - Güncelleme : 15 Kasım 2023 02:06
Fil fotoğrafı şehri ayağa kaldırdı, jandarma arama yaptı! Valilikten açıklama

Ardahan'da bir çobanın, otluk alanda karşısına fil çıktığını iddia ederek paylaştığı fotoğraf şehri karıştırdı. Bölgeye gelen jandarma ekipleri fili bulabilmek için arama yaptı. Aramalar sona ererken Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek de açıklama yaptı.

Ardahan​'da fil​ alarmı... Çamlıçatak köyü kırsalında hayvan otlatan bir çoban​, arazide fil gördüğünü iddia ederek fotoğrafı sosyal medya​ hesabından paylaştı.

Fil fotoğrafının hızla yayılması üzerine Ardahan Jandarma Komutanlığı konuyla ilgili inceleme başlattı. İlk etapta çobanı bulan jandarma ekipleri fotoğrafın çekildiği bölgeye gitti.

JANDARMA ARAMA YAPTI

Çobanın gösterdiği bölgede olduğu ileri sürülen filin bulunması için çalışma başlatıldı. Havanın kararması nedeniyle arama çalışmaları el feneri ve flaşörlerle devam etti.

Fil fotoğrafı şehri ayağa kaldırdı, jandarma arama yaptı! Valilikten açıklama

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, sosyal medya platformu "X" hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Ardahan ilimizde fil görüldüğü iddiası tamamen uydurmadır. Kamuoyunun bilgisine sunarım." ifadesini kullandı.

https://twitter.com/HayrettinnCiCEK/status/1724504568065601662 

 

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
İbrahim Etem 15 Kasım 2023 07:39

Fil değilde tavşan çokmuş

Sonraki Haber Yükleniyor...