Tgrt Haber

Fırtına deniz ulaşımını vurdu! İstanbul'da bazı vapur seferleri iptal edildi

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
22 Aralık 2023 14:28 - Güncelleme : 22 Aralık 2023 14:56
Fırtına deniz ulaşımını vurdu! İstanbul'da bazı vapur seferleri iptal edildi

Meteoroloji'nin İstanbul için uyarıda bulunduğu fırtınalı hava etkisini göstermeye başladı. İstanbul'da olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı vapur seferlerinin ikinci bir duyuruya kadar iptal edildiği açıklandı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü​'nün günlerce öncesinden uyarıda bulunduğu fırtınaİstanbul​'u etkisi altına aldı. İstanbul'da olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı vapur seferleri de iptal edildi.

Şehir Hatları AŞ'nin internet sitesinden yapılan açıklamada, hava muhalefeti nedeniyle Bostancı-Moda-Kadıköy-Kabataş hattında seferlerin ikinci duyuruya kadar gerçekleştirilemeyeceği bildirildi.

Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Değerli yolcularımız, Elverişsiz hava koşulları sebebiyle aşağıdaki seferlerimiz ikinci bir duyuruya kadar yapılamayacaktır. Bostancı-Moda-Kadıköy-Kabataş Hattı Bilgilerinize sunarız"

İSTANBULLULAR DİKKAT!

Öte yandan Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda milyonlarca İstanbulluya kritik uyarılarda bulundu.

Akşam saatlerinde İstanbul’da sağanak yağış ve lodosun etkili olacağını belirten Ökten, “İstanbul’da akşam iş çıkışı özellikle Boğaz ve Anadolu yakasında kuvvetli sağanak yağış bekleniyor” ifadelerini kullandı.

Fırtına deniz ulaşımını vurdu! İstanbul'da bazı vapur seferleri iptal edildi

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...