Tgrt Haber

Gaziantep'te yangın felaketi: Fabrika alev topuna döndü

Editör: Birkan Cantürk / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
09 Ağustos 2023 23:16 - Güncelleme : 09 Ağustos 2023 23:30

Gaziantep'te bir fabrikada çıkan yangın etrafta korkuya yol açtı. Alevler bir anda tüm fabrikaya yayılırken İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 1 saatlik çalışmasının ardından yangın kontrol altına alındı.

Gaziantep’in Nizip​ ilçesinde bir ekmek fabrikasında çıkan yangın​ etrafta büyük paniğe neden oldu.  Alevlerin bir anda yükselmesiyle yangın fabrikanın diğer bölgelerine yayıldı. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 1 saatlik çalışmasının ardından yangın kontrol altına alındı.

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı bilgilere göre yangın, Nizip ilçesi Yeşil Evler mevki Nizip Sanayi Sitesi'nde bulunan bir ekmek fabrikasında meydana geldi. 

Gaziantep'te çıkan yangında alevler tüm fabrikayı sardı

ALEVLER TÜM FABRİKAYI SARDI

Akşam saatlerinde ekmek ocağındaki gaz sıkışması sonucu fabrikada çıkan yangında alevler kısa sürede tüm fabrikayı sardı. Bölgedeki vatandaşların ihbarı üzerine çok sayıda itfaiye​ ekibi yangın bölgesine gelerek müdahaleye başladı. 

Ekipler yangını yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alırken, polis inceleme başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...