Tgrt Haber

Herkes dereye düştü sandı! İkna olmayınca sualtı ekipleri gerçeği ortaya çıkardı

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı
14 Şubat 2024 00:30 - Güncelleme : 14 Şubat 2024 00:35

Esenyurt'ta saklanan kaçak göçmen dere yatağında yakalandı. Olayda dikkat çeken detay, şüphelinin dereye düşme ihbarıyla bölgeye gelen ekipler tarafından yakalanması oldu.

EsenyurtPınar Mahallesi​'nde yaşanan ilginç bir olayda, ikamet süresi dolan bir yabancı uyruklu​ kişi saklandığı dere​ yatağında yakalandı. Olay, öğle saatlerinde bir kişinin dereye düştüğü ihbarıyla başladı. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen polis ve sağlık ekipleri, dere yatağında saklanan bir kişiyle karşılaştı.

SUALTI EKİPLERİ ÇIKARDI

Yapılan incelemede, O.L. isimli yabancı uyruklu kişinin ikamet izin geçerlilik tarihi dolduğu için saklandığı belirlendi. Polisin ikna çabalarına rağmen dere yatağından çıkmayı reddeden O.L. için itfaiye ve sualtı ekipleri çağrıldı.

Sualtı ekiplerinin yardımıyla dereden çıkarılan O.L., emniyete götürüldü. Emniyetteki işlemlerinin ardından O.L., Geri Gönderme Merkezine gönderildi.

Yaşanan o anlar ise çevredeki vatandaşların cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntülendi. Berat Sıvacı adlı vatandaş, “Yabancı bir şahıs polislerden kaçmak için dereye atladı. Saat 16.00 sıralarında atladı. Saat 20.00 sıralarında ise yakalayıp götürdüler. Biz durumu polise ihbar ettik. Daha sonra itfaiye ve ambulans da geldi. 4 saatlik çalışmanın ardından şahsı yakalayıp götürdüler” dedi.

Kaynak: Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...