Tgrt Haber

HKP Genel Başkanı Nurullah Efe, bıçakla yaralama iddiasıyla gözaltına alındı

04 Eylül 2023 14:30 - Güncelleme : 04 Eylül 2023 14:46
HKP Genel Başkanı Nurullah Efe, bıçakla yaralama iddiasıyla gözaltına alındı

Halkın Kurtuluş Partisi (HKP) Genel Başkanı Nurullah Efe Ankut, bıçakla yaralama iddiasıyla gözaltına alındı. Sokak ortasında 'yaş ağaçları kesiyorsunuz' sebebiyle çıkan kavgada HKP lideri Nurullah Efe ve oğlu Hikmet Efe, Recep A.'yı sırtından ve karnından bıçakladı. 

Halkın Kurtuluş Partisi (HKP) Genel Başkanı Nurullah Efe'nin adı bıçaklı yarama olayı ile anıldı. Dün 11.50 sıralarında meydana gelen bıçakla adam yaralama olayında iddiaya göre, metruk bir binanın bahçesindeki budanmış ağaçları izin alarak toplamaya gelen Recep A. (60), eşi Hasibe A. ve Hatice A. ile aynı sokakta oturan HKP lideri Nurullah Efe (77) ve oğlu Hikmet Efe (42) ile sözlü kavgaya başladı.  

'Yaş ağaçları kesiyorsunuz' sözleriyle başlayan kavgada taşlar ve bıçaklar konuştu. Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre, Recep A., 1'i sırtından ve 2'si karın bölgesinden olmak üzere üç bıçak darbesiyle ağır yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. 

Öne sürülen iddiaya göre, daha önce mala zarar verme suçundan kaydı olan Nurullah Efe ve kasten yaralama, tehdit, hakaret ve konut dokunulmazlığını ihlal suçlarından kaydı olan oğlu Hikmet Efe de çıkan kavgada yaralandı. İki taraf da birbirinden şikayetçi oldu. 

HIRSIZLIK İTHAMI! 

Eşi bıçaklaman Hasibe A. polise verdiği ifadede, "Eşim Recep A., Hatice A. ve ben, komşumun bahçesinden izin alarak odunları topluyorduk. Yan binada ikamet eden Nurullah Efe isimli kişi "Siz hırsız mısınız?" diyerek bize çok ağır küfürler etti. Hatice de "Bir şey yok, ağaç kesmiyoruz. Biz budanmış ağaçları kesiyoruz, ben sahibinden izin aldım" dedi. Nurullah isimli kişi oğlu ile birlikte küfür ederek yanımıza geldiler" dedi. 

HKP Genel Başkanı Nurullah Efe

"NURULLAH EFE, EŞİMİ GÖĞSÜNDEN BIÇAKLADI" 

HKP Genel Başkanı Nurullah Efe'nin eşini göğsünden bıçakladığını ve küfürler savurduğunu iddia eden Hasibe A. "Bize "O…….." diyerek bağırdılar. O sırada eşim Recep A. da "Ne küfür ediyorsun?'" diyerek yola çıktı. O sırada şahıslar bizim yanımıza geldiler. Nurullah isimli şahsın oğlu Hikmet, eşim Recep'e sarılarak yere yatırdı ve boğuşmaya başladılar. Hikmet isimli şahıs, eşim Recep'i tuttu. Nurullah Efe de elindeki bıçakla eşim Recep'i göğsünden bıçakladı. Akabinde tekrardan göğsünden bıçakladı. Ardından yerde yuvarlanmaya başladılar" açıklamasında bulundu. 

"SİREN SESİNİ DUYUNCA GİTTİLER" 

Polis sirenlerini duyana kadar Nurullah Efe'nin ve oğlunun kavgayı bırakmadığını söyleyen kadın, "Ben o esnada şahısları ayırmaya çalışırken şahıslardan biri beni savurdu. Ben bariyerlere savruldum ve yere düştüm. Nurettin isimli şahıs eşimi bıçaklayınca ben de Nurettin isimli şahsın kafasına elimle vurdum. Daha sonra Nurullah isimli şahıs eşim Recep'i sırtından bir kez daha bıçakladı. Ben şahıslara kesinlikle sopa ile vurmadım. Polis siren sesleri gelene kadar şahıslar olay yerinden ayrılmadılar. Siren seslerini duyunca Nurullah isimli şahıs, elindeki bıçakla ikametlerine doğru oğlu ile birlikte gittiler. Benim olayda bir yaralanmam olmadı. Nurullah Efe ve Hikmet Efe isimli şahıslardan şikayetçiyim" diye konuştu. 

 

Kaynak: Sabah
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Şeytanın uşağı 4 Eylül 2023 18:07

Bu adamın yaptığı yeter artık Etmediği zulüm kalmadı

Sonraki Haber Yükleniyor...