Tgrt Haber

Ankara'da ilkokulda dehşet! Sinir krizi geçiren şahıs 20 kişiyi rehin aldı

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
15 Mart 2023 22:35 - Güncelleme : 16 Mart 2023 03:50
Ankara'da ilkokulda dehşet! Sinir krizi geçiren şahıs 20 kişiyi rehin aldı

Ankara'da ücretli öğretmenlik yapan bir şahıs, arkadaşıyla yaşadığı tartışma sonrası sinir krizi geçirip çalıştığı ilkokuldaki 20 kişiyi rehin aldı. Elindeki bıçakla tehditler savuran saldırgana, öğrencilerin velileri müdahale etti. Gözaltına alınan şahıs hakkında veliler ve öğretmenler şikayetçi oldu.

Ankara​'da bir ilkokulda ders bitimiyle birlikte dehşet dolu anlar yaşandı. Sinir krizi​ geçiren bir kişi, 20 kişiyi rehin aldı.

Turhan Dökmeci İlkokulu'nda 13 Mart günü saat 16.30 sıralarında meydana gelen olaya göre, okulda derslerin saat 15.00'te sona ermesinin ardından başlayan destekleme ve yetiştirme kurslarına giden 20 öğretmen ve öğrenci kursun bitmesine rağmen okuldan çıkış yapmadı. Durumdan şüphelenen veliler, kursun yapıldığı spor salonuna ilerlemeye başladı.

BIÇAKLI ŞAHIS TEHDİTLER SAVURDU

O esnada veliler, okuldaki kurslarda ücretli öğretmenlik yaptığı söylenen bir şahsın arkadaşı ile tartışma yaşayarak sinir krizi geçirdiğini ve kurstaki grubu rehin aldığını öğrendi. Şüphelinin elindeki bıçakla gruba “Dua edin, sizi öldüreceğim” tehditleri yağdırarak rehineleri alıkoymasının ardından okulda görevli bir öğretmen, durumu polise haber verdi.

VELİLER KAPIYI KIRIP SALDIRGANA MÜDAHALE ETTİ

Spor salonunun kapısını kırarak içeri giren veliler, grubu rehin alan şahsa müdahale etti. Ardından şahıs, okula gelen polis ekiplerince gözaltına alındı. Veliler, şahıstan şikayetçi olmak üzere karakolda ifade verdi.

Polis ekiplerince olayla ilgili çalışma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...